- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Most megpróbáltam megint és simán megtalálta. Tegnap 3x próbáltam és nem
-
Mate
nagyúr
válasz
vargalex #16833 üzenetére
Sima OpenWRT van. Luci-proto-relay-t megtalálja a router, de sima relayd nem. Ha fel akarom rakni a Luci-proto-relay-t jelzi is, hogy relayd nem elérhető.
Gépen letölteni és úgy felrakni a routerre pedig nem tudtam, mert nem találtam meg letölthető formában a relayd csomagot. -
Mate
nagyúr
Kicsit elakadtam a dologgal. Relayd csomag kéne hozzá elvileg, de nem tudtam rárakni. Valamiért nem találta meg
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Wi-fi jelet szeretném felerősíteni egy ilyen routerrel. Milyen firmwaret ajánlanátok erre?
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Wifin kellene húznom egy kicsit, mert elég telitett a környék. Suste firmwareben van erre lehetőség?
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12661 üzenetére
Vagy ott a C terv még
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12659 üzenetére
Természetesen áram alatt reseteltem
Próbáltam több böngészővel, géppel és telefonnal is. Semmi.
Újraindulás után első alkalommal bejön a bejelentkező oldal, elfogadja a bejelentkezést, kirajzolódik a menü, de nem tölti be. Ezután már többé a bejelentkező menü se jön be.
Másik router tápjával nem próbáltam. Viszont a mostani routert a régi tápjával használom.
Oszt ip-t, minden tökéletesen működik a menüt leszámítva.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy egy ideje nem érem el a router admin oldalát? Nem tölti be. Újraindítás után betölti, bejelentkezek és ennyi. Tovább nem tölti, majd ha frissítem a böngészőt, már nem érem el.
-
Mate
nagyúr
Már 5 GHz-en is megy a dolog.
Mérések:
Kábellel: 123.63 /10.43 Mbps
Első router közelében:
2,4 GHz: 40,71 /10,92 Mbps
5 GHz: 100,38 /10,3 MbpsMásodik router közelében:
2,4 GHz: 27,02 /10,85 Mbps
5 GHz: 99,06 / 10,64 MbpsEgészet azért kellet csinálni, mert UPC-nek hála a környék megtelítődött a 2,4 GHz-es sávban, így át kellet térnem 5 GHz-re. A gond ott volt, hogy 5 GHz-hez viszont kevés volt 1 router, sok helyen gyenge volt már a jel.
A 2,4 GHz továbbra is csapnivaló, de erről nem tehet a router. 5 GHz-en viszont szerintem nagyon jól vizsgázott és sikerrel zárult a projekt. Egész lakásban 100/10 Mbps-al megy a wifi.
Egyetlen problémám, hogy 2 laptop nem tud 5 GHz-et, így valamit ki kell majd találnom.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Vissza kellet térnem gyári firmware-re. Tökéletesen be is állítottam a hálózatot, már csak pár apróság van hátra.
Amibe beletört a bicskám az a WDS. Adott két WDR-3600. Mind a kettőn tp-linkes firmware.
Beállítottam az útmutató szerint a WDS kapcsolatot. A második router kapcsolódik is az elsőre. Sebesség is jó, minden tökéletes. Kivéve a lényeget. Vagyis hiába van elvileg minden beállítva, telefonnal tesztelve nem erősít semmit a wifi jelen a második router.
Van valakinek tapasztalata vagy ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
Mate
nagyúr
Napokban volt szó az antennákról.
Mire mennék, ha kicserélném ilyen antennákra a gyáriakat? 16 vagy 20-ast árul.
-
Mate
nagyúr
Pm-ben Intruder2k5 segített, de nem sikerült életre kelteni. Úgyhogy suste által készítettet feltoltam.
-
Mate
nagyúr
Jó pár dolgot kipróbáltam, de semmi. Csak SSH-n érem el.
Arra gondoltam, hogy poli vagy suste által készítettet feltolom SSH-n keresztül.
Mennyire tűnik ez jó ötletnek?
-
Mate
nagyúr
A routert többször újraindítottam. A net rajta keresztül jön.
A többit amint lesz időm megnézem.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Kb. 3 hete nem léptem be a router admin oldalára. Most újrahúztam a gépet és be kellene állítanom pár dolgot.
Viszont nem érem el a routert.
Ezt az üzenetet dobja:
"Bad Gateway
The process did not produce any response"
Ja és 1.1.7-es vargalex van rajta.
Lehet köze a dolognak a gép újrarakásához vagy routerrel van valami?
Csak azért merült fel bennem a gép, mert szolgáltatói modemmel volt már ilyen. Újrarakás után nem tudtam elérni a gépről, viszont más gépről igen.
-
Mate
nagyúr
válasz
SztiviVander #8951 üzenetére
Hát az új betud hajolni a portok közt. Sunyi egy dög
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8881 üzenetére
Köszi!
Mondjuk az a gond, hogy tök mindegy mivel mérek, UPC nem foglalkozik a dologgal. Vihetek én neki bármilyen mérést.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #8879 üzenetére
A falon van
Viccet félretéve, a whitebox szép és jó, de össze-vissza méri a sebességet. Ezért akarok olyan megoldást találni, amivel valóban látni, ha *ar a netem (mert 10-ből 9x valóban az).
-
Mate
nagyúr
Megoldható, hogy időnként lefuttasson a router egy sebesség és ping tesztet, majd ez valamilyen formában naplózza?
-
Mate
nagyúr
Van már valami fejlemény hardveres nat támogatásról openWRT alatt?
-
Mate
nagyúr
2,4-es wifi teljesítményére hatással lehet az 5 GHz-es?
-
Mate
nagyúr
Vargalex-ben wifit mennyire fontos usáról HU-ra állítani?
-
Mate
nagyúr
Igen, simán betallozod.
A támogatott típusok listáján nem szerepel a WA801N.
-
Mate
nagyúr
Most tervezem rátolni vargalex féle rendszert egy 1.4-es routerre. Pm-ben szólt, hogy fog kelleni hozzá wifi miatt valami frissítés. Nem akarom őt tovább zargatni pm-ben, így itt kérdezném meg, hogy 1.4-hez mit és hogyan kell feltenni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest