Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Akkor alaptalan volt a gondolatom. Azért kérdeztem, mert beállítottam még a wifi schedulet, mert ez a funkció régóta hiányzott, de valami történt közben. Miután beállítottam a kikapcsolt órákat, és alkalmaztam a beállításokat+ abban az órában amikor csináltam tesztképpen onnan is kivettem. A lényeg, hogy a routert kikapcsoltam 8081-en a te kikapcsolási menüpontoddal, majd újraindítottam a routert a ki/be gombbal, és működött a dolog, nem volt wifi. Aztán ahogy ezzel végeztem, belőttem a médialejátszót, hogy akkor lejátszok egy sorozatrészt, de a megosztott hddn csak két mappával találtam szembe magam, ez volt a transmission és a vnstat, és a többi mappa amit létrehoztam sehol. Azt hiszem előtte tesztképpen megnyomtam a reset/wds gombot, kíváncsi voltam, hogy felül lehete írni a schedule beállítást, de nem sikerült, így kivártam az 1 órát, és aztán felléptem telefonról is, de a telefonon is hiányoztak a mappák. Miután letelt az 1 óra, és beléptem luciba, ott látszott a csatolási pontoknál, hogy az eddig ext4-ként csatolt hdd most már vfatként van csatolva, és adatok meg sehol sincsenek.
Nem tudom hol rontottam el a dolgot, de így nem merek rá fontosabb adatokat tenni. Mi lehetett a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pánik a memóriapiacon
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom hol rontottam el a dolgot, de így nem merek rá fontosabb adatokat tenni. Mi lehetett a hiba?