- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
wwenigma #11686 üzenetére
nekem is tökéletesen megfelel a beépített torrent kliens, sőt!
Igaz nem vagyok nagy fogyasztó, véleményem szerint napi 3 új torrent-et + 50+ seedelést simán kiszolgál.Én nagyon boldog vagyok vele, komolyan. Persze azért is mert jelenleg lakásban lakunk és szeretem a csöndet. Így nem kell zúgnia a gépnek, szépen lassan meg csurog aminek kell.
Nekem is 1MB-ra korlátozva a sebesség, de mivel folyamatosan megy 24 órába, ki lehet számolni hány GB fordulhat meg. Normál embernek szerintem bőven jó. Persze seed szervernek ne használjuk arra van más alternatíva, de nekem pl tökéletes. A többi eszközön semmi hátrány nem érezhető sebességben.
Napközben elindítom amit kell, este meg már nézhetem a TV-n minden egyéb mozzanat nélkül.
-
válasz
wwenigma #11686 üzenetére
Persze, csak tudod a többség nem tudja felrakni, minden készen kellene, torrent, dlna, vpn, csak ez sajnos nem fér bele egy fw-be. Többnyire én is Gargoyle-t szoktam ajánlani lehetőség szerint, csak erre sokszor az a válasz, hogy nincs benne torrent.
Az "értelmes torrent sebesség" meg relatív dolog, nekem például teljesen értelmes amire a router képes, bár az is igaz, hogy nem vagyok türelmetlen típus, sokszor melóból elindítok letöltéseket, mire hazaérek, azok is lent vannak, de éjszakára is szoktam bepakolni dolgokat, az meg majd másnapra leér mind. Ha sürgősebb, nekem 4-5MB/sec-re képes a router stabilan, de általában 1, vagy 2MB/sec-re van korlátozva. Mondjuk nekem ASUS van, nem TP-LINK, de ettől függetlenül nem találkoztam még olyan anyaggal, amit ne értem volna rá a routerrel letölteni. Nem gondolom, hogy azért mert van 60 megabites netem, folyamatosan annyival kellene töltsek, és ez még inkább igaz a gyorsabb csomagokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen autót vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest