Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Na sikerült. Műxik rendesen a nyomtató. Felismerte egyből. Még egy kérdés, ez a nyomtató automatikusan lekapcsolja magát x idő után. Na már most ha nem használjuk és lekapcsol, akkor elég neki nyomtatás előtt egy bekapcsolás? Tudja a várólistás nyomtatást, de ha kilépett energiatakarékos módba és felpatintom mert szólnak hogy ki kell egy képet nyomtatni, akkor csak egy bekapcs és más nem kell. Akik még rajtam kívül használják még annyit sem értenek az openwrthez mint én (én sem sokat csak amit itt tanultam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi