- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Végül is a mobil aztán tényleg nem fontos. Inkább csak kíváncsi voltam.
Elsősorban a laptopról történő nyomtatást oldanám meg ezzel, hiszen a PC-ről közvetlenül most is tudok nyomtatni.
Ebben az esetben akkor Tplink szoftverét gondolom, mind a laptopra, mind a PC-re telepíteni kell?Én sem teljesen értem, hogy mi pluszt ad ez a program. Csak keresgéltem és rátaláltam.
Talán annyi, hogy mondjuk a routerre csatlakoztatott HDD, pendrive tartalmát elérem mondjuk mobillal is. Bár erre nekem nem igazán van szükségem. -
galaxys80
veterán
Értem. Ez lehet az? : TL-WDR3600_V1_USB_Printer_Controller_Utility_140613 [link]
Gondolom ezt kell feltelepíteni a laptopra.
Mobilkészülékek esetén valami telefonos programra lenne szükség?
Találtam egy ilyet: [link]
Illetve még egy dolog nem teljesen világos. Ha én a nyomtatót a routerbe dugom, akkor PC-ről is tudok nyomtatni?(#11130) Kicsirics77
Köszönöm. Ha úgy lesz, akkor élni fogok vele.
-
galaxys80
veterán
Én már tapasztaltam ezt sajnos.
A 841ND és az iPhone 5S-em sem kedvelték egymást. Megmagyarázhatatlan okoknál fogva rendszeresen belassult a wifim az 5S-en. Csak otthon és csak is kizárólag ez a készülék.
Ez volt az egyik ok amiért a 3600-ra váltottam. No meg, hogy előbb utóbb úgyis szükség lesz az 5Ghz-re.Nyomtatót routeren keresztül csak simán rá kell dugni és mehet is a nyomtatás a többi eszközről?
-
galaxys80
veterán
Köszönöm. Elolvasom a blogodat. Bár egyelőre biztosan maradok a gyári firm-nél.
(#11125) Victoryus
Én pont a másolási sebességen lepődtem meg. A korábbi TPLINK 841ND 5-6 megával tudott másolni maximum. A mostani általában 7-8-ig is felkúszik pedig mindkettő 2.4 Ghz-en másolt, mivel a médialejátszóm USB stickje csak ezt tudja. -
galaxys80
veterán
Erről "nem vagy otthon, de bárhonnan pl telefonon (ha van neted persze
) elindítasz egy letöltést az otthoni routereden" lehet valahol egy bővebb leírást találni, hogy hogyan is működik, illetve mit kell beállítani? Esetleg valaki, akár pm-ben egy gyorstalpalót tartana nekem?
Ez még nagyon új nekem. (1 hete van meg a router)
Illetve egy kolléga említette itt korábban, hogy a torrent csak módosított firm-el megy. Ez valóban így van? -
galaxys80
veterán
válasz
Kicsirics77 #11117 üzenetére
Köszönöm! De miért jobb az, hogy a HDD-t a routerre kötöm és nem a PC-re mondjuk?
A nyomtatót még értem, mert így ugye lehet wifin keresztül ráküldeni valamit. -
galaxys80
veterán
Sziasztok! Most egy nagyon láma kérdést szeretnék feltenni.
Mire lehet használni a routeren található usb portokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest