Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Feltettem ugye nemrég a gyári TpLink firm-et. Ez végre megoldotta azt a gondomat, hogy későn volt látható a DLNA szerver a klienseken.
Cserébe viszont kaptam egy X-aktát. (Ha egyáltalán köze van a gyári firmhez).
2.4 ghz-es wifit használva, ha egy eszközön be van kapcsolva a Bluetooth is, akkor elképesztően belassul a wifi. Youtube alig tölt be, FB szintén, speedtestben is látható a sebességcsökkenés. Bár,olyan is volt, hogy speedtest szerint rendben volt a sebesség, de mégis a fenti alkalmazások lassúak voltak.Először azt hittem, hogy csak a telefonomon, de minden más eszközön is, amin be van kapcsolva a BT.
Kipróbáltam minden beállítást a routeren. (20 mhz,40, auto, csatornaváltások), de semmi nem segített.5 ghz-en és kikapcsolt BT-vel 2.4 ghz-en is rendben van minden.
Van ötlete valakinek esetleg mielőtt végleg kivágom a routert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő