- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucspetiee
csendes tag
válasz
IRON STORM #1936 üzenetére
Hi!
Kipróbáltam a PCI-os hálókártyás verziót és akor sincs netem. -
need
addikt
válasz
IRON STORM #1947 üzenetére
köszi az infokat
-
cognac
csendes tag
válasz
IRON STORM #1606 üzenetére
Helló!
Csak simán resetelni nem is tudtam, egyszerűen nem reagált, hanem úgy hogy (amint előtte neten megnéztem) áramtalanítottam, majd gombot nyomva tartba bedugtam a tápkábelt, és még 20-30 mp-ig nyomva tartottam. Csak így jött be tegnap. Azt hittük hogy megjavul tőle, de aztán 1 órára rá már megint nem értük el egyik gépről se, na ekkor már berágtam és bevittem a szervízbe (még tegnap délután), szóval végülis nem segített, de köszi a tippet. A szervízben törvényszerűen ma délelőttig nem jött elő a gond, úgyhogy csak firmware frissítést tudtak eszközölni. Hazahozom, volt remény hogy jó lesz, de meglepődtem hogy már elsőre nem jött be semmi! A poén meg most már az, hogy mivel nincsenek beállítások, így már net sincs egyáltalán - csak az egyik gépen, ahogy simán rákötöm a kábelt és bejelentkezek, úgy látszik ADSL-em van (pedig fura, modem nélküli), na mindegy. Még próbálkozom az állításokkal, de lehet hogy visszaviszem, vagy nem tudom. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy ha szervízbe nem jelentkezik a probléma (miért is jönne elő), nálam meg szar? Szívás, vegyek újat? És ha eddig nem cserélték, eztán se cserélik, jelszóval hogy netem sincs már (mert eddig volt), már nagyobb a probléma? Légyszi segítsetek...!
üdv: cognac
-
atenza
senior tag
válasz
IRON STORM #829 üzenetére
Igazából főként tőled kérdezem, mivel látom h neked is Digi neted és TP-link WR542g-d van, szóval: eddig csak adsl-es netem volt, most pedig a digi miatt kábeles van.
Szeretném vezeték nélkülivé tenni a netet ezzel a routerrel (TP-Link WR542G) de nem igazán sikerül, adsl-nél kb 1 perc alatt beállítom.
Ez static ip-nek számít ugye? Azon belül az ip címhez mit kell beírni ill. a subnet mask-hoz? -
kistej
csendes tag
válasz
IRON STORM #829 üzenetére
Arra godnolok, h nem hozza létre a kapcsolatot és korábban más is írta, h teljesen általános a probléma és, h a Digi állítólag dolgozik vmi megoldáson... (mondjuk élből hülyeségnek hangzik).
Nekem csak 20/10-es van és ugyanúgy nem megy...... de x hogy mi a baja.....
(log szerint timeout-ol, de hogy mi.... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- BMW topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest