- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
kiskakas #7447 üzenetére
Sajnos a részletekben nem segíthetek, én nem használok sem mesht, sem tether appot.
Telekom Sagemcom routerem brutális, [kép] de 1 falon nem megy át rendesen, mögötte egy TP-Link AX55 teljesít szolgálatot. Szept 1-gyel fura helyzet állt elő, kirepültek a "gyerekek", (24-20-18) a háznak az a része ürült ki ahol a Sagemcom van, így azon kikapcsoltam a wifit, maradt a TP-Link a szülői szobában... [kép] [kép] -
cs.zs.
veterán
válasz
kiskakas #7445 üzenetére
Szia,
ugyebár a TP-Link megkülönbözteti a OneMesh, és az Easymesh hálózatokat
OneMesh=1 központi egység , amire felfűzöd az ismétlőket, pl RE... cuccokat. Azt javasolják, hogy 2-től többet ne rakj egymás mögé. Lehetnek vezetéken is. Vezetéken nem tudom mi baja lehetne a harmadiknak.
EasyMesh= amikor 2 db easymesh-képes routert egymással párosítasz (wifin). Vezetéken korábban nem tudták, ebben Asusék előrébb járnak.
Épp a napokban/hetekben olvastam valamelyik easymesh-eszközről, hogy már van vezetékes backhoul, de fingom nincs melyik cikkszámú volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest