- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
nok
újonc
A TP- Compról. Pécsi vagyok és én is náluk vásárolok. Sokszor úgy megyek oda, hogy halvány fogalmam nincs arról amit venni akarok. Már nevetnek rajtam de mosolyogva tudomásukra adom, hogy nem kell nekem mindenhez érteni.Szeretem a gépeket a technikát de annyira fejlődik, hogy sokszor nézek csak ki a fejemből, és ez a lemaradásom picit anyagi függő is.Szerintem korrekt cég és őket is meg kell érteni, látom hogy nálam is néha bedobják az unalmast és kiró a fejükből hogy még egy paraszt bejött ide, de én veszem ezt az akadályt, hisz igazuk van. Ennek ellenére még nem volt olyan hogy nem segitettek volna szívesen, ezért ha valakinek nem tetszik a més hozzáállása kicsit nézen magába is. Üdv minden hozzászólónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest