Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gPoint

tag

hm... már bocs de ebben nincs igazad, hiszen ha szétszedek egy ''márkás'' pc-t akkor ott egy valóban jó minőségű tápot találok de... nem egy mercuryt. jópár fujitsu-siemens meg compaq márkás pc-t volt szerencsém szétszedni de egyikben sem találtam az általad jónak titulált márkajelzést, hogy miért? azért mert a compaqnál sem teljesen hülyék hogy szar minőséget tegyenek a gépbe. ezek a tápok tényleg kisebb teljesítményűek mivel egy fix rendszer van köréjük építve tehát nem kell attól tartani hogy bővítés miatt nem elég a táp teljesítménye. napjainkban is szivesen vesznek bontókban frankón működő megbízható 100-250W-os tápkat melyek sulya kb négyszeresen haladja meg egy 500W-os mercury súlyát. nem csak 15-től lehet jó tápot kapni ám. még egyszer mondom én soha nem tennék codegen meg mercury tápot egy gépbe de lehet hogy ez csak az én hülyeségem.
    az meg, hogy azt sugallod, hogy legendák alapja csupán a márkához ill. márkán belüli bizonyos modellekhez közhető nagyobb meghibásodási arány.. háát na mindegy ezzel már nem is vitatkozok

stílus ügyben igazad lehet sajnos ami a szivemen az a számon ugyanakkor ha visszalapozol kicsit láthatod mindenütt porbléma van ám ezzel

valentino már bocs de nehogy aztán már le kelljen borulnom a tp nagysága előtt :D
    az meg hogy mikor mit pofázok nem te fogod megmondani, asszem ebben egyetértünk nem? normális emberek mint pl te? :W aha ok :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés