Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Végülis, a márkaszervíz telefonos leírása alapján sikerült a szelepek feltanítása. Elaludt a visszajelző. Viszont én nem láttam olyat, hogy szettek közötti váltás, csak a szelepek mentése meg keréknyomás beállítása. Úgyhogy valszeg a télit írhatta felül.
Most jó, ősszel meg meglátjuk, hogy működik-e megint a csere. -
tm5
tag
Toyota RAV4 2022: 2 napja, mikor felhajtottam az autópályára, egy 300km-es út legelején, kigyulladt a TPMS szenzor visszajelző a műszerfalon. Megálltam az első benzinkútnál. 2.7 bar volt minden kerékben, leengedtem belőlük 1 tizedet és mentem tovább. Kb. 50 km-rel később megint megálltam, minden kerékben 2.6 bar, leengedtem belőlük még egy tizedet. De a lámpa azóta is ég. Kb. 100 km-et mentem mióta megvolt a gumicsere, eddig nem panaszkodott. A nyári gumik amelyek felmentek az autóra, 0 kilométeres gyáriak, mert decemberben téli gumival szerelve vettem át az autót.
A lényeg, hogy men tudom mi lehet a gyíkja...
Holnap hívhatom a szervizt. -
tm5
tag
Sziasztok,
22-es RAV4 és egy Samsung A5 2017 között próbáltam összelőni az Android Auto-t, de a telefonon az install azonnal megszakad azzal az üzenettel, hogy az ön országában az Android Auto nem támogatott.
Túl régi lenne a telefonom (csak 8-as android van rajta, az volt az utolsó)?
Nektek milyen telefonnal működik, ha megy? Carplay vélemény is érdekel(het), mert valszeg telefont cserélek hamarosan, és még nem döntöttem, hogy mi lesz a következő... -
tm5
tag
-
tm5
tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nekem Corollában volt, D4-D motorral. 12 évig használtam 175k km-t mentem vele. Ezalatt 2x volt gariban felújítva. Egyszer megállt az asszony alattt Debrecen közepén, olyan 60k környékén. 1 órát pihent, utána ment tovább. Ügy emlékszem ez után kapta az első felújítást.
Ezen kívül végülis nem volt vele gond, bár a vége felé már elég sokat imádkoztam, hogy húzza ki amíg az új autó megérkezik.
Főleg lejtőn és emelkedőn volt képtelen kitalálni, hogy mi lenne a helyes fokozat, sík terepen jobbára elvolt.
Mondjuk 2. vagy 3. autónak elmehet, de családi 1. autónak ilyen váltóval nem vennék többet. A Suzuki Vitara full hibrid pl. ezért nem került be a szűkitett listába nálam. El nem tudom képzelni, hogy mi alapján választották a robot váltót. -
tm5
tag
SpritMonitor a barátod ilyen kérdésekben.
-
tm5
tag
Nekem is ez a tervem a pótkerékre, ha egyszer megjön az új autó.
BTW Van valami ajánlott webshop ahol be lehet szereni gyári apróságokat hozzá, mint pl. leszorító csavar, EPS hab amibe az emelőt és a kerékkulcsot rakod, stb.? Vagy ezeket csak a márkaszervízben tudod megvenni? -
tm5
tag
Sziasztok,
jól gondolom, hogy a (2019+) RAV4-esbe be tudok tenni egy teljes értékű/méretű kereket is pótkeréknek? Szemre, a szalonban úgy tünt, hogy igen.
Nem szívesen vennék hozzá mankókereket. -
tm5
tag
Sziasztok,
nincs itt valaki aki véletlenül Verso CVT-t hajt? Kiváncsi lennék a véleményére, hogy milyen CVT-vel az autó. Talán egy Corolla népítéletben olvastam, hogy CVT-vel nagyon lassan indul el az autó, nem szabad vele más elé kiugrani. Érdekelne, hogy a Versoval is ilyen gáz-e a helyzet.
Magam 17 éve vezetek automatával autókat, szóval nem félek tőle. CVT-t is vezettem már vagy két hétig, de régen volt és nem rémlik ennyire negatívnak a dolog.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Holnap hívhatom a szervizt.