- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Pontosan, nem kell ezt túl lihegni. Vásárlás előtt egy csápos emelő csodákra képes. Az itthon frissen behozottaknál kell figyelni mert a nepperek szívesen taknyolják le "rücsivel" vagy olajos takonnyal a rozsdás részeket. Azokat mind kukázni kell. Normális tulajok erre figyelnek és nem egy nagy összeg az alvázvédőzés. Ezt csak onnan tudom hogy lassan a 15. mazda 3ast nézem meg
Illetve havernak 1 évig kerestem mazda 6-ost de meguntam a sok itthoni / behozott szart és vettünk neki egy kia ceed-et
-
tresh
veterán
Biztos nem lehet megmenteni ? Mert eléggé nagy sz*pás lesz szerezni blokkot. Bontok heroin áron fogják mérni. Esetleg FB csoporton belül kéne érdeklődni.Valami külföldi papiros autót néznék amibe a motor jó azt ennyi a többit meg kiárulni belőle még úgy is olcsóbban jössz ki.
-
tresh
veterán
Tisztába vagyok vele hogy nem egy erő gép, de nincs is rá szükség mert akkor maradna az audi
Nekem az kell hogy egyszerű megbízható legyen és pályán se tartsa fel a sort. 120 utazót szerintem az az 1.6 benga elbírja nekünk meg annyi már elég , nem sietek sehova. Asszonynak meg mindegy mert mindig a megengedett sebességgel poroszkál az utakon.
-
tresh
veterán
Sziasztok!
Autó váltás van folyamatban és szóba jött az E12-es corolla (remélem jól írtam 2003-as évjárattól) a lényeg hogy 1.6 -ost venném. Az tudom hogy a vezérlés az láncos, gondolom ott nagy csoda nincs. Viszont az esetleges típushibák érdekelnének. Vagy hogy vásárlásnál mire kell figyelni. Autók terén eléggé otthonosan mozgok szóval az alap dolgok nem lényegesek, inkább ami a típusra jellemző és rögtön kerüljem kategóriára utal. Megmondom őszintén a Toyota nálam + japán vonal valahol 2000-es évek végén megállt. Köszi az infókat előre is .
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest