- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qtya123 #13066 üzenetére
Én a 4A-FE motoron nevelkedtem, az is csak úgy agyonüthető, ha nem cserélik benne az olajat...
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy az 1ZR rossz választás lenne. Sőt, manapság kb. az utolsó mohikánok közé tartozik...
Ha ár/érték/megbízhatóság Szentháromságból indulunk, akkor a Corollánál jobbat aligha találsz. Mondjuk én lehet elcsábulnék a Lexus kényelem frontján...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xbox Series X|S
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest