Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
Gyakorlatban ez úgy működik, hogy pl. a DiskDirExtended bővítményt hozzáadva a TC-hez, bekerül a programba a Packer Plugin. Tehát a TC Fájl menü > Becsomagolás részén lehet használni és úgy működik, mintha becsomagolnád a kijelölt mappákat, fájlokat, de ugye lényegében "csak" egy szöveges listafájl készül. Egyébként ezt a listafájlt, mint egy mappa/fájlszerkezet tudja a TC kezelni és ha szeretnéd, akkor ezen listafájlba belépve tudsz a listából másolni bármilyen írható adathordozóra anélkül, hogy a konkrét fájlhoz kellene navigálnod.
Hozzáadni is egyszerűen lehet, mindössze célnak a korábbi listafájlt kell kijelölni. Ilyenkor az aktuálisan kijelölt mappákat/fájlokat hozzáadja a korábbi fájlhoz
-
AtHoS
nagyúr
+1
Ráadásul szépen be lehet állítani milyen infóra van szükség az elkészülő virtuális mappa fájlban és mi az ami szükségtelen, hogy tárolva legyen.
Mikor még lemezekre archiváltam, készítettem egy "összefűző" progit hozzá, így a lemezek külön-külön elkészült tartalmi fájljait pár kattintással hozzá lehet csapni egy nagy gyűjtőhöz (fájlnevenként almappázva, hogy azért meg lehessen határozni adott fájl melyik lemezen is található
) -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Van valamilyen mód arra, hogy a fájlokat és mappákat vegyesen lássam ABC sorrendben egy panelen?
Jelenleg a mappákat mindig előre teszi és csak azután a fájlokat. Én pedig azt szeretném, ha ABC szerint lenne rendezve függetlenül attól, hogy mappa vagy fájl az adott elem.
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Total Commander 7.57a for Windows released [link]
-
AtHoS
nagyúr
7.57 final for Windows released [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Vagy esetleg a TC-ben a Tiltólista részen kellene matatni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
karlkani
üzenetére
Náalm a set p ezt adja:
Path=C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32
\WindowsPowerShell\v1.0\
PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC
PROCESSOR_ARCHITECTURE=AMD64
PROCESSOR_IDENTIFIER=Intel64 Family 6 Model 15 Stepping 11, GenuineIntel
PROCESSOR_LEVEL=6
PROCESSOR_REVISION=0f0b
ProgramData=C:\ProgramData
ProgramFiles=C:\Program Files
ProgramFiles(x86)=C:\Program Files (x86)
ProgramW6432=C:\Program Files
PROMPT=$P$G
PSModulePath=C:\Windows\system32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules\
PUBLIC=C:\Users\PublicEbből jól látszik az amit Sk8erPeter írt, miszerint a %ProgramFiles% és a %ProgramW6432% is ugyanarra a könyvtárra mutat. Én sem trükköztem előtte, a fent látottak alapértelmezett adatok.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Nem tudom, de antivírus progiknál, tűzfalaknál, stb... bevett szokás, hogy "időnként" akciósan kínálják.
Gondoltam megkérdem, hátha tud valaki ilyen információról ami esetleg közeljövőben lenne.
Úgy látom Fire/SOUL/CD legalább jól mulatott eme "nonszensz" elképzelésemen

Mindenesetre biztosan nem a totalcommander.hu-ról veszem meg, ha nem szoktak akciózni ezzel a szoftverrel.
-
AtHoS
nagyúr
Nem tud róla valaki, hogy mostanában valahol lesz-e akció TC vásárlásra?
nem tanuló, hallgató akcióra gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)