Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
PhoenixK
üzenetére
Erre a változtatásra nem figyeltem fel, mert lusta voltam a changelogot megnézni

andorra kollégával egyetértve egyébként azt mondom, hogy számomra kevésbé olvasható az új betűtípussal. A régi valóban jobb, vagy csak egyszerűen annyira beleivódott a retinámba, hogy "nem kell más".
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PhoenixK
üzenetére
"A másolásnál/mozgatásnál most már kihagyja azokat, amiket nem tud másolni, és csak a végén kérdez rá."
Végre!!!
Ezer éve várok erre! Korábban itt a topicban még említettem is, ez mekkora hiányossága a TC-nek.Ezt az első 5 másodpercig várakozós dolgot viszont nem értettem, most nem tudom kipróbálni, ezt hogy is kell érteni? Milyen várakozás volt a korábbiban 0.5 másodperc? Az angol szöveget is értem, viszont nem vágom, mire vonatkozik.
-
andorra
őstag
válasz
PhoenixK
üzenetére
Az adott feladtra kipróbáltam a könyvtárszinronizációt különböző beállításokkal (TC 8), de ezt a feladatot nem tudtam megoldani, ebben kérek segítséget:
Adva van két főmappa két merevlemezen,(továbbiakban I-II) azonos névvel és tartalommal.
A könyvtármélység mondjuk A,B,C, vagyis I A és II A kijelölésével szinkronizálok.
Bizonyos B könytárneveket olyan módon változtatok meg az I oldalon, hogy hozzájuk toldok + karaktereket, de a tartalmuk változatlan marad.
Ezt szeretném szinkronizálni a II oldalra, anélkül, hogy a tartalom változna, és anélkül, hogy a régi könytárnév megmaradna a II oldalon. Vagyis praktikusan, csak a II B könyvtárneveket szeretném átíratni a változásnak megfelelően, tartalmak mozgatása nélkül. (Terrás nagyságrendű tartalomról van szó és olyan megoldást szeretnék, ami egy percen belül lefut.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezer éve várok erre! Korábban itt a topicban még említettem is, ez mekkora hiányossága a TC-nek.