Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Következő kínom van:
Egy csomószor használtam már a tc könyvtárszinkronizálás funkcióját, hogy pendrive-ról másoljak vinyóra (és megfordítva) megváltozott fájlokat egy ezervalahány fájlos könyvtárfából.
Az összehasonlítást dátum alapján végeztetem mindig, mert az újabbat akarom megtartani.Minden szép és jó volt, egészen addig, amíg az opr. (WinXP SP2) gondolt egy szépet, és átállította a téi-nyári időszámítást szokás szerint...
Innétől a dátum szerinti összehasonlítás nem működik, mert azoknál az állományoknál, amik tök egyformák voltak, a vinyó fájljait mind egy órával későbbieknek látja...És itt meg vagyok lőve, mert a tartalom szerinti az ugye 4GB-nál tetű lassú... újramásolni sem akarom az egészet (pláne, hogy nem tudom, akkor melyik verziót tartsam, és melyiket dobjam a fájlok közül...)
HELP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- Crimson Desert
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest