Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Következő kínom van:
Egy csomószor használtam már a tc könyvtárszinkronizálás funkcióját, hogy pendrive-ról másoljak vinyóra (és megfordítva) megváltozott fájlokat egy ezervalahány fájlos könyvtárfából.
Az összehasonlítást dátum alapján végeztetem mindig, mert az újabbat akarom megtartani.Minden szép és jó volt, egészen addig, amíg az opr. (WinXP SP2) gondolt egy szépet, és átállította a téi-nyári időszámítást szokás szerint...
Innétől a dátum szerinti összehasonlítás nem működik, mert azoknál az állományoknál, amik tök egyformák voltak, a vinyó fájljait mind egy órával későbbieknek látja...És itt meg vagyok lőve, mert a tartalom szerinti az ugye 4GB-nál tetű lassú... újramásolni sem akarom az egészet (pláne, hogy nem tudom, akkor melyik verziót tartsam, és melyiket dobjam a fájlok közül...)
HELP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Indul a ChatGPT Health
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest