- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Kettő androidos TC kérdéssel fordulnék felétek !1. Hibás Total Commander Lan plugin ?
Évek óta használom a TC-t a telefonomon (mindenféle android verzión ! ), ehhez mindig felraktam a LAN plugin for Total Commandert azért, hogy ezzel rá tudjak csatlakozni a gépemre. A gépen néhány meghajtó meg van osztva, amit elérhetek ezen keresztül (egy időben csak egy felhasználó) a megfelelő jelszó + felhasználó név kombóval. Ez működik is, ugyanis a fájlokat látom, le tudom tölteni a telefonra és onnantól kezdve ott is elérem, sőt még a gépre is tudok így másolni a telefonról fájlokat.
Viszont ami nem működik az az, hogy adott egy zene, kép, videó fájl azt streamelve tudjam használni telefonon. Ez első sorban a videó fájlok és a zene fájloknál kellene nekem. Tehát letöltés nélküli videó nézés nem megy ezzel a pluginnal.
A videólejátszáshoz használtam a gyári lejátszót (MI Video, Xiaomi Redmi Note 7), MX Player, VLC-t és egyiken se volt jó. Zene lejátszáshoz pedig a PowerAMP mellett a gyári zene lejátszót (MI Music) próbáltam és egyik se volt jó.
Egy ideiglenes sikeres megoldás az volt, hogy a Total Commandert lecseréltem a X-plore File Managerre. Viszont hiányzik a jól megszokott TC. Esetleg valaki tud erre megoldást közületek, hogy lehetne újra működőképessé varázsolni a LAN Plugint ?2. SHA, MD5 .... stb generálás ?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy az androidos TC-ben lehet sha, md5....stbt generálni úgy mint a PC-s TC-ben ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest