Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Már nagyon régóta használom a TC-t, azon belül is a 6.03-s verziót. Ma elkezdett meghülyülni. Megpróbáltam megnézni két könyvtár összeadott méretét (space mindkettőn, aztán Alt+Enter), erre elkezdett a homokóra forogni, TC meg nem reagált semmire, mintha saját kék halála lenne, csak forgatta a homokórát. (Windows XP) Megnéztem Feladatakezelőben, ott azt írta, hogy Fut, tehát elvileg nem fagyott ki. Mindegy, kilőttem vele. Utána újra elindítottam, és egy 6 KB-os file-on nyomtam jobb klikket, erre ugyanúgy homokóra lett, megint semmi reagálás, csak a kilövés maradt. Mit jelenthet ez? Tegnap kisebb problémám volt az egérrel, ugyanis Rendszerhibáknál kiírta, hogy betelt az egérpuffer, ezért azt nagyobbra állítottam. Nem tudom, hogy ez esetleg közrejátszhat-e. Légyszi segítsetek. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Vezetékes FEJhallgatók
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazon
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest