Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Nóta állj!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
Szia kokyt!
Köszi a választ. A gondom csak az, hogy nem kaptam "garancialevelet". Pontosabban egy fecni kaptam, ami az áll, hogy 2 év garancia van a laptopra és melyik honlapon kell regisztrálni. Ez gáz?
Azt hiszem elküldöm nekik a számlát, remélem az is elég lesz, ha nem akkor meg nemtom mivan. Hívjam fel a kerekedőt? Őszintén szólva az előző Toshibámhoz sem kaptam külön garancia-levelet, csak simán beregisztráltam neten. -
kavarc
aktív tag
Szia!
Valószínüleg én ott rontottam(?) el a regisztrációt, hogy nem az asztalon lévő ikont használtam, hanem rögtög webes felületen reggeltem a laptopot még a vásárlás napján.
Ennek az lett a következménye, hogy nem látszik a regisztrációm a korábban említett oldalon, sőt a Tempro-ban sem. Két hete írtam egy levelet ezzel kapcsolatban a garancia@toshiba-teg.com -ra, amire azóta sem érkezett válasz... consumer support
Azt hiszem megpróbálom az általad írt címet is... erre magyarul vagy angolul kellene írni? Pontosan mit kell küldeni nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Lenovo ThinkPad T14 i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD, érintőkijelző, Windows 11 Pro, gyári töltő+doboz
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest