Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
mr_ricsi
üzenetére
de én nem is kapcsoltam ki az UAC-ot ! aktív
és minden telepítésnél kérdez, de jelszót nem adtam meg és nem hoztam létre külön felhasználói fiókot pluszban...win7 alatt ami olyan az alapból úgy tudom nem fut rendszergazdai jogokkal. xp-n más a helyzet,de ott sincs külön fiók,mert csak én használom. 5 perc alatt ghost-olom vissza a rendszert ,ha vmi gond lenne...
én pl akkor már Returnil-t is jobbnak tartom, mint egy plusz fiók létrehozását. lehet ez csak megszokás kérdése, de nekem sosem volt plusz felhaszn. fiókom korlátozott jogokkal
bennem az van ,h arra akkor van igazán szükség ,ha egy gépet többen is használnak. persze tudom ,hogy az is egy jó védelmi megoldás 
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és minden telepítésnél kérdez, de jelszót nem adtam meg és nem hoztam létre külön felhasználói fiókot pluszban...win7 alatt ami olyan az alapból úgy tudom nem fut rendszergazdai jogokkal. xp-n más a helyzet,de ott sincs külön fiók,mert csak én használom. 5 perc alatt ghost-olom vissza a rendszert ,ha vmi gond lenne...
bennem az van ,h arra akkor van igazán szükség ,ha egy gépet többen is használnak. persze tudom ,hogy az is egy jó védelmi megoldás 
Janou