Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gunszt

tag

válasz ABE #2996 üzenetére

Igen ebben teljesen igazad van, a Vistáról nagyon sokat hallom hogy sokkal stabilabb és nincsenek folyamatosan fagyások és kékhalálok, ha pedig vannak akkor az a nem megfelelő driverer ráerőszakolása miatt következik be általában,és ez nem feltétlenül a vista hibája hiszen ő nemtehet róla példáúl hogy plaz ati/nvidia szar drivereket gyárt a vgakhoz vagy egyéb ilyen kis integrált noname gyártok nemtudnak vistára drivert írni a ketyeréikhez és összeomlasztják a rendszert...és úgyhallottam még h a vista takarékosabb mármint kevesebb procit használ és jobban felosztja az erőforrásokat nemúgyvan h pl megnyitsz egy utorrentet firefoxot ,winampot és már 60-70%on letterhelődik a rendszer...megkell adni a lá a vasat és jó drivereket kell neki adni és akkor egyre jobb lesz szvsz :) énis most szedegettem le toshibáról drivereket ...hát vistára frisebbek vannak mint xpre...:) azlessz sztem h hagyom fennt vistát egy ideig megnézeim miújság és ha minden ok akkor marad :) ja és nagyon köszi a helpet még1x :)

Új hozzászólás Aktív témák