Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

válasz mr_ricsi #9792 üzenetére

Köszönöm neked is és darvaknak is a válaszokat!
    Kicsit keresgéltem a neten és bár erről a szériáról alapvetően kevés fórum szól, találtam egy US fórumot, ahol ugyanezt a problémát írta le valaki, bár megoldást nem kapott rá. Igazán nem a hangerő a baj, azt följebb lehet csavarni, hanem az, hogy a hangfalra kivezetve olyan nem is tudom, nem tiszta, dobozhangzása lesz, pedig semmi baja a hangfalnak. A fejhallgatóval tisztán szól, azzal nincs baja.
    Amúgy a gép egy hangfalnak és egy fejhallgatónak ugyanolyan erősségű/frekvenciájú/fogalmam sincs jelet küld? Azt vettem észre, hogy headphones néven azonosítja a hangfalat a gép, pedig az asztali gépem rendesen hangfalnak hívta. Ez okozhatja a problémát?
    Az elérhető legfrissebb audio driver van fent amúgy. Nagyon zavaró a dolog, mert sokat hallgatok zenét és az alap hangszórók azért nem olyan jók, hogy állandóan erről hallgassak zenét.
    Próbálkoztam volna a Toshiba európai oldalán is kérdezni, de ott meg nem akar beengedni az oldal, állandóan azt írja, hogy nem jó a név+jelszó páros, pedig rendben van. 2x is megcsináltam a regisztrációt (ráadásul mindkétszer ugyanazokkal az adatokkal, amit szerintem nem kellene engednie), de csak nem jó neki.

Új hozzászólás Aktív témák