- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
válasz
mr_ricsi #9792 üzenetére
Köszönöm neked is és darvaknak is a válaszokat!
Kicsit keresgéltem a neten és bár erről a szériáról alapvetően kevés fórum szól, találtam egy US fórumot, ahol ugyanezt a problémát írta le valaki, bár megoldást nem kapott rá. Igazán nem a hangerő a baj, azt följebb lehet csavarni, hanem az, hogy a hangfalra kivezetve olyan nem is tudom, nem tiszta, dobozhangzása lesz, pedig semmi baja a hangfalnak. A fejhallgatóval tisztán szól, azzal nincs baja.
Amúgy a gép egy hangfalnak és egy fejhallgatónak ugyanolyan erősségű/frekvenciájú/fogalmam sincs jelet küld? Azt vettem észre, hogy headphones néven azonosítja a hangfalat a gép, pedig az asztali gépem rendesen hangfalnak hívta. Ez okozhatja a problémát?
Az elérhető legfrissebb audio driver van fent amúgy. Nagyon zavaró a dolog, mert sokat hallgatok zenét és az alap hangszórók azért nem olyan jók, hogy állandóan erről hallgassak zenét.
Próbálkoztam volna a Toshiba európai oldalán is kérdezni, de ott meg nem akar beengedni az oldal, állandóan azt írja, hogy nem jó a név+jelszó páros, pedig rendben van. 2x is megcsináltam a regisztrációt (ráadásul mindkétszer ugyanazokkal az adatokkal, amit szerintem nem kellene engednie), de csak nem jó neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Java programozás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest