Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lantana
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam, olvasgattam hat.
A baj az, hogy ugy mondjam ''sajnos'' mar most van egy kiszemeltem, arban, tudasban, mindenben jonak tunik nekem:
Toshiba Satellite M100-221
[link]
Jelenlegi tudasom alapjan ebben minden van, amire csak vagyhatok.
Kerdeses a Truebright kepernyo. Nekem nagyon kevesnek tunik, viszonyitva az eddig latottakhoz, ha egy 15''-oson van 1024*768 keppont. Latom szabad szemmel ahogy elkulonulnek
Ennel jobb felbontasut, ami nem TB, nem lattam meg weben Toshibaban (adott aron belul). Nagyon masban sem, bar bevallom nem nezegettem sokat masfele, csak bele-bele...
Fenn mar olvastam velemenyt (nem emlekszem, ki irta, elnezest), hogy mire ajanlja es mire nem a TB-ot. Hat nekem mindenre kellene
diplomamunka irastol a kepszerkesztesig
Azt nagyon nehezen turom, ha egy fotot nem latok be teljesen, es mozgatnom kell a fejemet, hogy a tetejet es az aljat is kivegyem tisztan.
Igyekszem valahol TB kepernyot eloben megnezni, csak bonyolitja a helyzetet, hogy Franciaorszagban vagyok, es nem ismerem itt az uzleteket.. FNAC-ban ki volt teve 10 fele noti ossze-vissza, pendrive-ot vettem, abbol is volt vagy 5 fele, istenem a kinalat...
Mar az egyetemen is az agyara megyek nehany hallgatonak lassan, mert itt divat notin jegyzetelni, es oda szoktam menni kikerdezni oket a geprol 
Amit meg nem ertek, kerlek segitsetek! Mi a kulonbseg:
M100-221-nel:
''gyártó : Intel®
típus : Mobile Intel® 945GM Express lapkakészlet
memória mennyisége : akár 128 MB
memória típusa : UMA
csatlakoztatott busz : 16x PCI Express''
pl. M100-164-nel:
''Videó: Mobile Intel® 945GM Express, akár 128 MB megosztott ''
--> a 164-esnel a RAMbol vesz esetleg el, a 221-esnel sajat memoriaja van a videokartyanak? Mi az a 221-esnel, hogy ''akar 128 MB''?
Meg ket kerdes:
1. ebbol mennyire vonjak gyokot ennel a gepnel (M100-221):
''technológia : lítiumionos
maximális élettartam : akár 4 óra 10 perc (Mobile Mark™) óra ''
2. mennyire kell szamitanom melegedesre, ventillator porgesre a Core 2 duo-nal? tenyleg annyira jo a proci, mint amennyire vartak a megjeleneset?
Koszonom szepen elore is a valaszokat!
Dori
Új hozzászólás Aktív témák
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennel jobb felbontasut, ami nem TB, nem lattam meg weben Toshibaban (adott aron belul). Nagyon masban sem, bar bevallom nem nezegettem sokat masfele, csak bele-bele...
diplomamunka irastol a kepszerkesztesig
Mar az egyetemen is az agyara megyek nehany hallgatonak lassan, mert itt divat notin jegyzetelni, es oda szoktam menni kikerdezni oket a geprol 
Janou