Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lantana
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam, olvasgattam hat.
A baj az, hogy ugy mondjam ''sajnos'' mar most van egy kiszemeltem, arban, tudasban, mindenben jonak tunik nekem:
Toshiba Satellite M100-221
[link]
Jelenlegi tudasom alapjan ebben minden van, amire csak vagyhatok.
Kerdeses a Truebright kepernyo. Nekem nagyon kevesnek tunik, viszonyitva az eddig latottakhoz, ha egy 15''-oson van 1024*768 keppont. Latom szabad szemmel ahogy elkulonulnekEnnel jobb felbontasut, ami nem TB, nem lattam meg weben Toshibaban (adott aron belul). Nagyon masban sem, bar bevallom nem nezegettem sokat masfele, csak bele-bele...
Fenn mar olvastam velemenyt (nem emlekszem, ki irta, elnezest), hogy mire ajanlja es mire nem a TB-ot. Hat nekem mindenre kellenediplomamunka irastol a kepszerkesztesig
Azt nagyon nehezen turom, ha egy fotot nem latok be teljesen, es mozgatnom kell a fejemet, hogy a tetejet es az aljat is kivegyem tisztan.
Igyekszem valahol TB kepernyot eloben megnezni, csak bonyolitja a helyzetet, hogy Franciaorszagban vagyok, es nem ismerem itt az uzleteket.. FNAC-ban ki volt teve 10 fele noti ossze-vissza, pendrive-ot vettem, abbol is volt vagy 5 fele, istenem a kinalat...Mar az egyetemen is az agyara megyek nehany hallgatonak lassan, mert itt divat notin jegyzetelni, es oda szoktam menni kikerdezni oket a geprol
Amit meg nem ertek, kerlek segitsetek! Mi a kulonbseg:
M100-221-nel:
''gyártó : Intel®
típus : Mobile Intel® 945GM Express lapkakészlet
memória mennyisége : akár 128 MB
memória típusa : UMA
csatlakoztatott busz : 16x PCI Express''
pl. M100-164-nel:
''Videó: Mobile Intel® 945GM Express, akár 128 MB megosztott ''
--> a 164-esnel a RAMbol vesz esetleg el, a 221-esnel sajat memoriaja van a videokartyanak? Mi az a 221-esnel, hogy ''akar 128 MB''?
Meg ket kerdes:
1. ebbol mennyire vonjak gyokot ennel a gepnel (M100-221):
''technológia : lítiumionos
maximális élettartam : akár 4 óra 10 perc (Mobile Mark™) óra ''
2. mennyire kell szamitanom melegedesre, ventillator porgesre a Core 2 duo-nal? tenyleg annyira jo a proci, mint amennyire vartak a megjeleneset?
Koszonom szepen elore is a valaszokat!
Dori
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest