Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lantana

csendes tag

Sziasztok!

Olvasgattam, olvasgattam hat.
    A baj az, hogy ugy mondjam ''sajnos'' mar most van egy kiszemeltem, arban, tudasban, mindenben jonak tunik nekem:

Toshiba Satellite M100-221
    [link]

Jelenlegi tudasom alapjan ebben minden van, amire csak vagyhatok.
    Kerdeses a Truebright kepernyo. Nekem nagyon kevesnek tunik, viszonyitva az eddig latottakhoz, ha egy 15''-oson van 1024*768 keppont. Latom szabad szemmel ahogy elkulonulnek :( Ennel jobb felbontasut, ami nem TB, nem lattam meg weben Toshibaban (adott aron belul). Nagyon masban sem, bar bevallom nem nezegettem sokat masfele, csak bele-bele...
    Fenn mar olvastam velemenyt (nem emlekszem, ki irta, elnezest), hogy mire ajanlja es mire nem a TB-ot. Hat nekem mindenre kellene:) diplomamunka irastol a kepszerkesztesig:) Azt nagyon nehezen turom, ha egy fotot nem latok be teljesen, es mozgatnom kell a fejemet, hogy a tetejet es az aljat is kivegyem tisztan.
    Igyekszem valahol TB kepernyot eloben megnezni, csak bonyolitja a helyzetet, hogy Franciaorszagban vagyok, es nem ismerem itt az uzleteket.. FNAC-ban ki volt teve 10 fele noti ossze-vissza, pendrive-ot vettem, abbol is volt vagy 5 fele, istenem a kinalat... :((( Mar az egyetemen is az agyara megyek nehany hallgatonak lassan, mert itt divat notin jegyzetelni, es oda szoktam menni kikerdezni oket a geprol :D

Amit meg nem ertek, kerlek segitsetek! Mi a kulonbseg:
    M100-221-nel:
    ''gyártó : Intel®
    típus : Mobile Intel® 945GM Express lapkakészlet
    memória mennyisége : akár 128 MB
    memória típusa : UMA
    csatlakoztatott busz : 16x PCI Express''

pl. M100-164-nel:
    ''Videó: Mobile Intel® 945GM Express, akár 128 MB megosztott ''

--> a 164-esnel a RAMbol vesz esetleg el, a 221-esnel sajat memoriaja van a videokartyanak? Mi az a 221-esnel, hogy ''akar 128 MB''?

Meg ket kerdes:
    1. ebbol mennyire vonjak gyokot ennel a gepnel (M100-221):
    ''technológia : lítiumionos
    maximális élettartam : akár 4 óra 10 perc (Mobile Mark™) óra ''
    2. mennyire kell szamitanom melegedesre, ventillator porgesre a Core 2 duo-nal? tenyleg annyira jo a proci, mint amennyire vartak a megjeleneset?

Koszonom szepen elore is a valaszokat!
    Dori

Új hozzászólás Aktív témák