Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityulee™
tag
Hali!
Mivel mind2 notiban 945gm chipkészlet van, ezért mind2ben ugyanaz a gma950 integrált grafika van. Ez pedig a rendszermemóból vesz el, max 128mb-ot, amit te állíthatsz be a biosban hogy mennyi legyen.
A másik két kérdésed igazából passzolom, mivel még nem volt notim.
De az akkus üzemidő ugye nagyban függ attól h éppen mit művelsz a géppel.. éppen hány mhz-en ketyeg a proci, mennyire sereg a vinyó...
A core 2 duo-k teljesítményét pedig minden tesztben dícsérték amit olvastam... -
battisti
tag
Nem tudok mindenben segíteni, csak néhány szempont:
15 colos képernyőn szerintem ennél nagyobb felbontás zavaró. Ezzel biztos nem mindenki ért egyet, de az egyszerűen annyira kicsi képernyő, hogy a windowsban mindent alapból nagyobb betűre kell állítani, az operában mindig nyomkodtam a pluszt, hogy lássak is valamit, de ettől ugye kevesebb fér ki egy képernyőnyi helyre. Ez régebben volt, most van három monitorunk: a laptop 15'' 1024x768, szerintem ez teljesen jó. A 17'' 1024x768 nekem kevés, de én már megszoktam a sajátomat (17'' 1280x1024).
[link]
Namármost, amit kinéztél, az viszont wide, natívan 1280 x 800-as és tükrös.
Ez az ''akár xx MB'' ez mindig megosztott (uma, vram - ilyen neveken fut), az említettben mindkettőben az van (ezt a lapkakészlet neve is elárulja: amiben ez van - Mobile Intel® 945GM Express - az mind megosztott, a rendszermemóból szoppantja le a neki szükségeset, és ahogy nálam a rambővítésnél kiderült, minél több van alapból, annál többet vesz el magának, 1 gb ramnál pl. nem lehet 128-nál lejjebb állítani, csak 256-ra, azelőtt volt 64 meg 32 is, és a maximum 128 volt!). kieg: ezt te állíthatod be a felkínált lehetőségeken belül, legalábbis ati chipsettel így működik, de lehet, hogy intelnél a biosban kell, majd meglátod.
Ebben az árkategóriában nem tom, van-e külön vga, ami jó is (értsd: van akkora különbség egy ilyen árú gépbe integrált illetve egy külön kártya teljesítménye között - nem hiszem, a jó vga-kat 300e Ft-on felüliekbe pakolják, úgy néztem).
Az akksinál ez az adat, amit írtál, nem bír információs értékkel. Látom, a hivatalos toshiba honlapon sem írják, hány mAh és hány cellás, talán usanotebookéknak kellene írni, hogy nézzék már meg. Ha cipelni akarod, 4000-en alul ne add.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Janou