Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aronocs

tag

Latszik, hogy mennyire nem nezegetem a privat uzeneteimet, azaz azt az egyet, ami sharpapatol jott.
    Megkesve bar, de annal nagyobb szeretettel irok most ide.

Naszoval, a Sarospatakon a Reformatus Kollegium Gimnaziumaban tornaztam.
    Ha jol emlekszem 1997-tol 2002-ig.
    Nem itt kezdtem ismerkedni az alapokkal, mindig is izgo-mozgo ugra-bugra gyerek voltam.
    Egy evig versenyeztunk B kategoriaban, aztan atnyergeltunk A-ba. A-kategoriaban a legjobb eredmenyunk orszagos masodik hely 2000-ben. Erre megis nagyon buszke vagyok, mert egy szedett-vedett csapatbol, igen szar korulmenyek (ertsd: felszereles, szerek, normalis tornaterem hianya) ellenere csak a Fradi igazolt versenyzoi tudtak megverni minket. Viszont a Rabat lenyomtuk, ok lettek a harmadikok:)
    Mivel nem talaltuk tulsagosan igazsagosnak azt, hogy igazolt, felprofi versenyzokkel egy csoportban toltuk, ezert visszanyergeltunk B kategoriaba. Idokozben viszont nagyon megerosodott ez a mezony, viszont igy nagyon izgalmas volt. 2002-ben buntettunk. Azert volt nagy dolog szamunkra, mivel rengeteg csapat indult es a versenyt harom korben bonyolitottak le. Mi az elso kor elejen kezdtunk, mar ekkor elkezdtek temetni minket, mivel ilyen pozociobol nagyon nehez nyerni, most hadd ne mondjam el, hogy miert, de a pontozok hozzaallasa a kulcs. Megsem lepodtunk meg teljesen, amikor a dobogo tetejere szolitottak minket, mert az elmult par ev talan legegysegesebb teljeseitmenyet hoztuk.
    A versenysek mellett azert mindig maradt ido a bohockodasra. Eleg sok bemutatot tartottunk iskolai vagy varosi rendezvenyeken, sportnapokon stb. Na itt mutakozik meg, hogy a szertorna sikersport. Robbie koncerten nincs ennyi sikitozo csaj:D
    2002 ota nem csinalom rendszeresen, bar neha benezek az edzesekre es segitek az ifjaknak, mindig is kozel allt hozzam a tanitas.
    Hihetetlen jellemformalo ereje van ennek a sportnak, bar azt hiszem, hogy minden versenysportnak. Ehhez foghatoan azonban egyik sem nemes.

Igyekszem figyelemmel kiserni a topicot, ha valakinek kerdese lenne, batran tegye fel, legfeljebb kiderul, hogy nem tudom a valaszt.

respect

Új hozzászólás Aktív témák