- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
A Monitor szekcióba gondolnék nyitni egy Topic-ot:
Gamer monitorok és kapcsolódó technológiák
Eléggé hiánypótló lenne szerintem. Elég sok téma van már most is a Gamer monitorok környékén, aminek nincsen igazi helye jelenleg. Pl. Sync technológiák, és azok működése: FreeSync, G-Sync, Adaptive Sync.
Magas frissítési frekvenciák, és ezek előnyei játékoknál. Használhatóság, egyebek. Ajánlott monitorok a Gamer kategórián belül, panel típusok, előnyök / hátrányok, stb...A milyen monitort vegyek topic eléggé általános, és nincs benne lehetőség kitárgyalni a Gamer technológiák vonatkozó részleteit, alkalmazhatóságát, tapasztalatokat, stb.
Vélemény?
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Drop shippinggel kapcsolatos topiknak szerintetek lenne létjogosultsága? Kerestem, de nem találtam ilyet, gondolom foglalkoznak vele páran.
-
baryll
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy lesz-e (van-e) mini pc nevű topik a prohardveren?
Olyan érdekelne, amelyik kizárólag csak windows-os mini pc-kel foglalkozna.Köszönettel!
-
bebe159
aktív tag
válasz
Winner_hun #280 üzenetére
Köszönöm! El is mentem.
Jó, hogy kérdeztem. -
Winner_hun
félisten
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Szerencsére véletlenül rátaláltam erre a topikra. Eszembe jutott egy "melyik topikba írjak" topik ötlet. Én már párszor belefutottam abba, hogy nem tudtam eldönteni, melyik topik lenne a legmegfelelőbb a kérdésemre, informálódásra. Szerintetek rossz ötlet lenne egy ilyen jellegű topik, ahol az ember megkérdezheti, hogy melyikbe írjon? Néhányszor sajnos nem egyértelmű a választás. -
A fórumon nem szeretnénk piacot nyitni, ezért van a HA. Az ne zavarjon meg, hogy jelenleg csak magnókazettákat látsz a kérdéses rovatban, ha neked van ingyen elvihető 1080 kártyád, nyugodtan felteheted azt is oda. Hogy nem látsz ott Ryzen-t, vagy épp 2TB-os HDD-t, annak nyilván az az oka, hogy azt nem adják ingyen, és nem az, hogy rossz kategóriában van. Egyébként a városi LOKÁL topikokban jelenleg is felajánlhatod, ha van ilyen cuccod.
-
otps
aktív tag
Szerintem legyen egy ingyen elvihető keres-kínál HARDVER fórum topik. Ha már a HardverAprón sem fér el egy kifejezetten hardvernek fenntartott rész.
Bele kell, hogy férjen, nem igaz? Belefér?
-
otps
aktív tag
"A jó boltok topicja" mintájára létrehoztam egy "A jó szervizek topikja, Budapesten és vidéken" nevűt, mert nem volt, gondoltam, hiánypótló. Törölték, nem tudom, miért. Tényleg én vagyok az egyetlen, akit érdekelne egy, "A jó szervizek topikja, Budapesten és vidéken" általános topik, ha már ugyanilyen topik van boltokra is? Számomra teljesen logikus, hogy akkor legyen szervizekre is. Vagy tényleg senki mást nem érdekel, és mi keresnivalója ennek egy ilyen fórumon?
Tehát: az embernek lehet igénye vásárlás előtt felmérni, hogy melyik a jó bolt, és oda menni, de ne lehetne az embernek ugyanúgy igénye a szervizbe menés előtt felmérni, hogy megbízható-e az a szerviz a közösség szerint, vagy sem?
Oké, van olyan topik, hogy szerviztapasztalatok - de az az esemény utáni, szervizre vonatkozó.
A jó boltok topikja az esemény előtti, boltokra vonatkozó.
Tök logikus, hogy legyen egy szervizekre vonatkozó, esemény előtti topik, is nemde? -
abcde22
tag
válasz
Winner_hun #274 üzenetére
Köszönöm.
-
Winner_hun
félisten
-
abcde22
tag
Sziasztok!
Még nem ismerem az itteni szabályokat, tudna valaki segíteni, hova írjak, ha segítséget szeretnék kérni TP link 841nd router serial-lal való helyreállításához.
-
kismokesz
tag
válasz
Bjørgersson #270 üzenetére
olyam topicot nemtaláltam ami nekem kellene.
hirdetést szeretnék feladni.
-
kismokesz
tag
arra lennék kiváncsi miért törölték a topicomat......
-
kismokesz
tag
ott nekem csak az uj hozzászolást irja.
nekem külön topik kellene mert vállalok szoftverezést.
-
kismokesz
tag
hello érdeklődni szeretnék hogy hogy lehet topicot nyitni?
-
Bicskás
senior tag
válasz
Bjørgersson #262 üzenetére
Nincsenek tapasztalataim az ilyen jellegű termékekkel, és nem is érdekel a téma túlzottan, hogy őszinte legyek nem is tudom hogy hogyan kell topikot nyitni bár gondoltam rá, hogy nyitni kéne például rgy Sunset Overdrive topikot.
-
Bicskás
senior tag
Szervusztok kedves topiklakók, érdeklődni szeretnék, hogy topiknyitásra hol lehet javaslatot tenni ?
( Nem én nyitnék topikot. )
Jó helyen járok ?
Arra gondoltam elkélne már egy elektromos motor topik, hisz aktív téma, és sok fórumtársat érdekel, azonban néhány fórumtárs véleménye szerint az elektromos motor témának nem a kerékpáros topikban a helye, ezért kérdezem tehát hogy lenne e valaki olyan kedves hogy nyit egy elektromos motor topikot ?
Véleményeket tanácsokat is szívesen várok természetesen.
Köszönök mindent előre is.
Üdvözlettel: Oreyus -
válasz
Winner_hun #259 üzenetére
Ezt kerestem en is, emlekeztem ilyen topikra, csak nem a helyen van, ezert nem leltem ra.
-
Winner_hun
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem talalok olyan topic-ot, amely az okosorakrol szolna.
Szerintem egyre bovul a piac, egyre tobb ilyen szerkezet jelenik meg, es a vasarlasrol, a tipusokrol is lehetne tanacsot kerni, adni, vagy velemenyt cserelni. -
Winner_hun
félisten
Esetleg kérdezz rá nála hátha tud segíteni.
-
föccer
nagyúr
-
Szlávka
újonc
Én most uj témaban szeretnék kérdezni valamit: Tudna nekem valaki tanacsot adni,abban,hogy az Esztergomi kórházat érdemes-e választani a kisfiam mandulamütétjéhez?
-
Casanova*
veterán
hogy tudok egy új topokit nyitni?? sehogyse jöttem rá
-
Casanova*
veterán
császtok! lehet nyitni asus maximus v gene alaplap topikot? tapasztalatokat gyűjteni,megismerni a lapot. tuning,LucidLogix Virtu MVP beállítások,egyéb funkciók ismertetése...
-
föccer
nagyúr
válasz
Neil Watts #249 üzenetére
Ha nem fér bele ebbe a topokba?
üdv, föccer
-
Sziasztok!
Lenne annak értelme szerintetek ha nyitnék egy - a "Scythe tulajok topicja" - mintájára egy Noctua -val foglalkozót?
Lenne rá kereslet?
Üdv. core2
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #246 üzenetére
Egy fél órája küldtem el a kérdést az illetékesnek. Addig várjatok pls, amíg meg nem jön a válasz.
Köszi,
üdv, föccer
-
Ramius
őstag
Winner kolléga ide irányított az ötletemmel, úgyhogy: [link]
-
Csiga85
tag
Pasik, pasiügyek?
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Csak egy ötlet, de gondoltam hasznos lenne egy üzemanyag fogyasztással kapcsolatos topicot nyitni, fáradt gőzbe beleférne. Csak a címében nem vagyok biztos. Pl. "Mennyit fogyaszt az autód?"
Vélemény? Ilyen üzemanyagárak mellett egyébként is aktuális a téma.
-
Diego!
senior tag
válasz
Winner_hun #238 üzenetére
Kösziii
-
Winner_hun
félisten
-
Diego!
senior tag
Gyógyszertári dolgozók topikja? vagy valami ilyesmi...
Téma: minden ami a szakmával, gyógyszerekkel, gyógyítással kapcsolatos stb.. -
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
szeretnék nyitni egy olyan témájú fórumot, ahol a tisztelt ph userek feltölthetik/megoszthatják/véleményezhetik desktopjukat. nem a virtuálisat, mert annak tudom hogy már van topikja, hanem a tényleges asztalról készült képeket.
valami olyasmit szeretnék, ahol az asztal van lekapva, renddel, top állapotban, nem a 7/24-es szeméttel. egyfajta gyűjtő funkciója is lenne, ph-ra feltöltött képekkel, és max ezekkel kapcsolatos hsz-ekkel.
szerintetek megfér egy ilyen topik?
van már ilyen vagy hasonló? mert akkor nem töröm magam. Ezt ismerem, de ez nem csak arról szól amit én akarok.
hol nyissam?(ha nyithatom
)
-
Ilyet lehetne? - Fotós adok-veszek
Amatőr, hobbi és profi fotósok "hirdethetnék" a saját portékájukat, mehetne a csevegés és a cserélgetés.
Vagy maradjunk ennél a topiknál és ott beszéljük meg az ilyeneket?
Így is, úgyis közösségiek lennének a hozzászólások (a lokál adok-veszek topikok is az OFF-ban vannak). Amióta "megszűnt" a Fototrend, azóta a fotós hirdetéseket szinte hiába UP-olja az ember, nem látszik sehol (csak a Hardverapró fotós részében). -
Dylen
senior tag
Hali!
Folyami és óceánjáró hajós munka topikot nyitnék. Nem találtam még ilyet, ha van, szóljatok! -
Tálydi
senior tag
válasz
Winner_hun #229 üzenetére
Igen, tényleg, elis felejtettem azt a topikot, és csak nézőpont kérdése,hogy játék-e vagy sem
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Látaom rohadtul pang ez a topic, de azért megkérdezem háthga fel figyel rá valaki.
Tehát, ennek a topicnak alapján, gondoltam egy olyanra, hogy milyen lenne egy olyan topic ahol kvázi ugyan ez lenne a "játék" lényege,csak zenével, pl:meg van adva hogy egy zenéből ki kell vágni X másodpercet(valahová feltölteni,pl youtube,linkelni azt), és az alapján kitalálni,hogy melyikről van szó.
Ez a nagy ötlet -
törölt tag
ont ezt kerested volna régebben... Amikor még Debreceni PH!-találkozó és beszélgetés néven ment. Csak a sok jóképességű szétoffolta az adás-vétel topicot, ezért az összevonásra került a beszélgetőssel. Persze egyből felháborodott mindenki, leginkább a fő offolók, akik baszták a beszélgetős topicot használni.
-
Fagyi
aktív tag
válasz
ne_nezze #223 üzenetére
Debrecenieknek 1 topikot, mert ami van az a hírdetések miatt kicsit pörgős és akár 100 hozzászólás is van 1 nap, a hírdetések miatt.
Ha valaki kérdez valamit a választ szerencsés esetben megkapja, de általában több tíz hanem 100 posztot kell olvasgatni naponta aminek a javarésze , a topik sajátossága miatt hirdetés.
Egy kicsit lassab topik elférne-e a debrecenieknek. -
Fagyi
aktív tag
Topik nyitás hogyanjáról és annak létjogosultságáról szeretnék felvilágosítást kérni.
-
Fooler89
őstag
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy windows media center topic van-e?
Ugye, hogy Vistában és Win7-ben is benne van, gondolom lennének kérdések. pl: nekem -
breed30
tag
válasz
Csakénvagyok #218 üzenetére
Nem akartam feleslegesen mert bezárt az van elég.
Létezni elvileg nem létezik mert kb: 1 órát kerestem a keresőben próbáltam mindenhogy 8mm HI8 analóg videokamera stb stb, de semmi.
BITBOYS: Jobbára kényszer de érdekel is mert van digi is de mégiscsak nálam jobban bejön a 8mm v HI8.Főleg az optika tetszik bennük meg a felvétel tisztasága ahhoz képest hogy régi.
Segítség is kellene beállítások milyen kazi jobb javítása stb.
Köszi a válaszokat.
Megnyitom talán addig él amíg kapok egy két választ a problémáimra de ha hosszabb életű lenne annak örülnék szerintem jó kis gépek voltak meg azok is érdemes róluk beszélni. -
breed30
tag
Hello ha egy topicot szeretnék létrehozni kihez fordulhatok?
Kivel beszélhetem meg?
Vaktában nem akkarok topicot létrehozni.
Van már élég bezárt topic nem akarom én is gyarapitani.
A válaszokat elöre is köszönöm. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek? :Egy olyan topikról lenne szó, ami üzletekkel folglalkozik, vagyis ha beírod, hogy neked egy Logitech G5 egér kéne ők megmondják, hol lehet olcsón hozzájutni. Vagy hasonló.
-
Bubee82
őstag
Ha jól tudom van hasonló (önvédelmi?) topik. Plusz Fegyver című is
Máyköl
Olyan szakmát válassz amire mindig szükség lesz. Persze a prioritás az ami érdekel, de mivel magad se tudod, ezért mondom.
Élelmiszerre, mezőgazdaságra mindig szükség lesz, amíg a világ világ. Még ebben a gazdasági válságban is ezek azok a területek ahol kevésbé férkőzik be. Lásd autóipar, építőipar mind sokkal érintettebbek / súlytottak.
-
qdak
addikt
érdemes lenne nyitni 1 topikot: önvédelmi (gáz)pisztoly viselési engedély megszerzése ? tartás jogi kérdések, mit hogy lehet.
-
Bibby
addikt
Szakközép. Ha csak nem valami igazán elismert gimnázium, akkor nem érsz vele sokkal többet, sőt. Így meg már lesz egy szakmád, érettségid ugyanúgy, és persze fontos lenne hogy ilyen irányban tanulj tovább, máris alapod van hozzá.
Tehát akármilyen nehéz, próbálj hosszú távon gondolkodni, milyen irányban tanulnál tovább, és olyan szakközepet válassz. -
máyköl
veterán
Lassan döntenem kéne: Gimnázium - Szakközépiskola. Jó lenne ha lenne egy ilyen topik, biztos többeknek segítség lehetne...
Vélemény?
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Van egy topic ötletem, de egyrészt észnélkül nem akarom duzzasztani a fórumot, másrészt a véleményetekre lennék kiváncsi, harmadrészt fölöslegesen nem akarom megnyitni mert én is vállalnék benne folyamatos szerepet és egy moderátorra is szükségem lenne, ahhoz hogy folyamatosan aktuális legyen és értelme legyen az egésznek (és egyben egyfajta igényfelmérés is).
Az ötlet: külföldi online boltokon keresztüli rendelés tapasztalatatai (ez nem a címe lenne, csak a tartalomra utalok). Lényegében mindenki leírhatná a tapasztalatát, aki külföldi online bolto(ko)n keresztül rendelt az 1. hsz-ben leírt szempontok alapján (ára a magyar viszonyokhoz képest, regisztráció bonyolultsága, fizetési lehetőségek, áru nyomonkövetés, szállítási díj mértéke, szállítás ideje, stb, stb és a végén, hogy ajánlott-e vagy nem ő szerinte). A hsz-eket figyelném én és 2 hetente/havonta küldenék egy mailt az adott moderátornak az ajánlott/nem ajánlott boltok listájáról, amikkel ő kibővítené az 1 hszt. (mint pl a 'Melyik tápegységet vegyem" topic 1.hozzászólásában).Onnan az ötlet, hogy egyre inkább azzal szembesülök, hogy külföldről akár felennyiba kerülnek a dolgok (Pl: game.co.uk konzol játékok ára, szállítás meg 1000Ft, vagy az amazon ahol műszaki cikkek 20-30%-kal olcsóbb. Láttam, itthoni boltokról van topic, de pont az árak miatt én egyre inkább külföldről fogok rendelni.
Köszönet!
-
sHafiii
tag
Helló!
Van egy sorozat, David Letterman Show a neve. Olyasmi, mint a Showder Klub. Igazából viccesebb. Valaki látott már belőle részeket? Érdemes topicot nyitni neki? AXN-en szokott menni amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest