- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Egri Szilveszter a nevem ha már itt tartunk és kb. másodikos koromban ragadt rám ez a név hogy szilva csak sajnos így szimplán már foglalt azért lett ez a nevem.
Sokat fogok még kérdezni(valószínűleg majd egy rakás marhaságot is) de én is remélem hogy egy idő után hasznos leszek én is.
Akkor nem maradt más hátra mint az egész délutános keresések ott ahol mindenki mondta és öröm mikor 2 óra után könnyes szemmel megtalálom amit kerestem. -
szilva01
őstag
"1. Nem lehet elvárni egy nem kiemelt (pirossal ki van emelve a többi fórumtéma közül) topiknál, hogy fél percen belül válaszoljanak": csak azért mondtam mert az utolsó3-4 hozzászólás mind különböző hónapban született nem azért mert nem tudok várni
"Örvendetes, hogy valaki használja is ami a fejében van és előbb kérdez, mint cselekszik"
: ezt dícséretnek veszem
"Az a helyzet, hogy a teszteket és cikkeket már így is elég közérthetően írják meg a szerkesztők, ha ennél érthetőbbre írnák, akkor rengeteg ismétlés lenne benne, valamint senkit nem fogna meg az írás információ tartalma."
én arra gondoltam, hogy azon a szinten elmagyaráznák egy topicban a dolgok működését, hogy nagyjából értsem és utána már értelmes kérdéseket tudnék feltenni a profi tagok között"Önhöz / hozzád": még nem vagyok nagykorú és már csak ebből kifolyólag is szretnék megérni mindenkit aki ezt olvassa: tegezzen.
de azért köszönöm hogy segítettél/segített
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest