- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Egri Szilveszter a nevem ha már itt tartunk és kb. másodikos koromban ragadt rám ez a név hogy szilva csak sajnos így szimplán már foglalt azért lett ez a nevem.
Sokat fogok még kérdezni(valószínűleg majd egy rakás marhaságot is) de én is remélem hogy egy idő után hasznos leszek én is.
Akkor nem maradt más hátra mint az egész délutános keresések ott ahol mindenki mondta és öröm mikor 2 óra után könnyes szemmel megtalálom amit kerestem. -
szilva01
őstag
"1. Nem lehet elvárni egy nem kiemelt (pirossal ki van emelve a többi fórumtéma közül) topiknál, hogy fél percen belül válaszoljanak": csak azért mondtam mert az utolsó3-4 hozzászólás mind különböző hónapban született nem azért mert nem tudok várni
"Örvendetes, hogy valaki használja is ami a fejében van és előbb kérdez, mint cselekszik"
: ezt dícséretnek veszem
"Az a helyzet, hogy a teszteket és cikkeket már így is elég közérthetően írják meg a szerkesztők, ha ennél érthetőbbre írnák, akkor rengeteg ismétlés lenne benne, valamint senkit nem fogna meg az írás információ tartalma."
én arra gondoltam, hogy azon a szinten elmagyaráznák egy topicban a dolgok működését, hogy nagyjából értsem és utána már értelmes kérdéseket tudnék feltenni a profi tagok között"Önhöz / hozzád": még nem vagyok nagykorú és már csak ebből kifolyólag is szretnék megérni mindenkit aki ezt olvassa: tegezzen.
de azért köszönöm hogy segítettél/segített
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Politikai mémek
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest