Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez az, ami nekem nem ment. A ritmusra ugrálás. Van alternatív mód, elég csak a trón mellett guggolni, és onnan lőni. Itt is van még egy trófea, ha sikerül jobb létre szenderíteni, mielőtt megidéz egy zöld gyíkot (vagyis aránylag gyorsan).
Itt én belefutottam egy érdekes hibába. Először tiszta ideg voltam, mert pistol only módban játszottam (újabb trófea), de itt annyira felpiszkálta az agyam, hogy trainerrel one hit kill módban nyomtam le, de ezt a játékmechanika valahogy érzékeli, és ezzel buktam a "játszd végig csak Lara pisztolyait használva" trófeát. Ekkor még nem ismetem a guggolásos technikát. Desert Eagle segítségével ugyan megvolt trainer nélkül, de az sem "Lara pisztolya" ugye (hiába de
) .
Már a játék utolsó háromnegyedénél jártam, mikor tudomást szereztem az alternatív módszerről (egy speedrun videóból), ekkor visszatöltöttem az állást, megcsináltam pisztollyal, csak teszt képpen (írtam is erről valamelyik hozzászólásban fentebb), majd betöltöttem azt az állást, ahol aktuálisan jártam, és folytattam a sztorit. A végén meglepetésemre megkaptam a csak pisztolyos trófeát is. Ilyen "hibákról" olvastam a PS verziókban, de én eddig nem tapasztaltam.
Ebből a szempontból a negyedik rész nagyon könnyű. Kevés időre menő, vagy az egész játékon átívelő trófea van (összesen kettő, plus az NG+), ami időre megy, abból is csak a Race for the Iris nehéz, a többi gyerekjáték (ahhoz képest).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nos, a GamersGate-n aránylag jó áron kínálták, így beruháztam rá, mondom 5k pénzt megér, úgyis kimaradt az első öt...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest