Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

LOGOUT blog

válasz PSti #55 üzenetére

Na ez az, ami nekem nem ment. A ritmusra ugrálás. Van alternatív mód, elég csak a trón mellett guggolni, és onnan lőni. Itt is van még egy trófea, ha sikerül jobb létre szenderíteni, mielőtt megidéz egy zöld gyíkot (vagyis aránylag gyorsan).

Itt én belefutottam egy érdekes hibába. Először tiszta ideg voltam, mert pistol only módban játszottam (újabb trófea), de itt annyira felpiszkálta az agyam, hogy trainerrel one hit kill módban nyomtam le, de ezt a játékmechanika valahogy érzékeli, és ezzel buktam a "játszd végig csak Lara pisztolyait használva" trófeát. Ekkor még nem ismetem a guggolásos technikát. Desert Eagle segítségével ugyan megvolt trainer nélkül, de az sem "Lara pisztolya" ugye (hiába de :D ) .

Már a játék utolsó háromnegyedénél jártam, mikor tudomást szereztem az alternatív módszerről (egy speedrun videóból), ekkor visszatöltöttem az állást, megcsináltam pisztollyal, csak teszt képpen (írtam is erről valamelyik hozzászólásban fentebb), majd betöltöttem azt az állást, ahol aktuálisan jártam, és folytattam a sztorit. A végén meglepetésemre megkaptam a csak pisztolyos trófeát is. Ilyen "hibákról" olvastam a PS verziókban, de én eddig nem tapasztaltam.

Ebből a szempontból a negyedik rész nagyon könnyű. Kevés időre menő, vagy az egész játékon átívelő trófea van (összesen kettő, plus az NG+), ami időre megy, abból is csak a Race for the Iris nehéz, a többi gyerekjáték (ahhoz képest).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés