Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekiláttam a második résznek, miután végeztem a történet nélküli Unfinished Business-el.
Nagyon hamar sikerült felpiszkálnia, és ez a sokatok által ellenjavalt modern irányításnak köszönhető. Már a nagy falas rész végén felidegesített, mikor végre sikerült felkapaszkodnom a kötélpályára, azonnal le is estem róla. Nyomni kell a gombot folyamatosan. A Velencei pályán pedig ez az új létrázás ment az agyamra. Nem elég, hogy a kishölgy ezen a bordásfalon lomhább, mint egy alvó lajhár, még ennél is lassabban oldalazik. Az sem mindegy, hol akarsz lemászni, mert simán le tudsz esni.
A következő akkor jött, mikor rá kellett keresnem, hogy kell kiszállni (!!!) a csónakból. Mire ez nagy nehezen meglett (roll+A/D), a következő problémát az okozta, hogy nem tudtam felgyorsítani a csónakkal, emiatt buktam a pálya végi időzített kijáratot.Erre azóta sem találtam megoldást, de szerencsére van rá glitch (ki kell úszni az ajtó alatt, mert a rámpa indítja az időzítőt. Ha nem haladsz át rajta, nem indul el a visszaszámlálás.). Kezdem úgy érezni, hogy ez az egész játék egy bakiparádé (közben meglett, a jobb egérgomb, vagyis fegyver elővétele gomb, tök logikus volt az egérre tenni, miért nem lehetett az F, ami alaból fáklyát vesz elő, amit csónakban is megtesz, totál feleslegesen). A legidegesítőbb, hogy annyira lomhán mennek a nem mozgás alapú műveletek (kimászás a vízből, kiszállás a csónakból), hogy közben rommá lőnek. És a hatodik részt szídták, hogy direkt nehezítés, amiért nem lehetett a végtelenségig lógni kötélen és párkányon, mert fogyott a stamina...Szóval folytatjuk. Már várom a motoros szánt, mert arról olyasmit olvastam, hogy modern irányítással nem is lehet leszállni.
De felvidított a csónak súrlódó hangja, olyan mint egy Mech.'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest