Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem is ment kb honapokig hogy barmi gondja is lett volna. Most meg tegnap emiatt ujra huztam. Ma is ment reggeltol kezdve egesz nap. Most hogy leultem volna kicsit allitgatni, rogton eldobta a kapcsolatot meg a gyerek laptopjan is pedig ott direkt kabelen van, nem is wifi
Sajnos amikor a kabelt kihuzom es direktbe dugom a laptopba es elinditom a PPOE kapcsolatot amit elotte mar setupoltam akkor minden rendben mukodik ergo nem a kapcsolatta van baj

-
Sickboy75
tag
Most olvastam hogy az Asus routereken ez neha elofordul es a teljes ujratelepitest javasoljak.. Az egyetlen gond az, hogy ezt tegnap csinaltam meg utoljara
Mit tanacsoltok, hogyan tovabb ? Megint toljam elolrol ? Vagy tegyem vissza az eredetit Asus firmware-t ?
Udv,
SB
-
Sickboy75
tag
Grrrr ... Nem hiszem el .... megint szakadozik a net kapcsolat
Van valami tippetek, hogy a frissen telepitett Asus RT-N18U Tomatoval miert csinalja ezt ? vagy 2 evig nem volt semmi baja sem. Jellemzo ez a routerekre ?Esetleg a tápjával lehet baj ? (bár kikapcsolni meg nem kapcsol ki ....)
Udvozlettel,
SB
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ahhoz, hogy működjön, még futtathatóvá kell tenni:
Kód: [Kijelölés]
chmod +x /jffs/rootfs/tmp/etc/fstabKészen van az fstab, még azt kell megoldani, hogy ez rendszerinduláskor az /etc mappába kerüljön. Ezt szintén a webadmin felületen oldjuk meg, az init script-tel.
Administration -> Scripts -> Init
Ide írjuk be ezt a sort
Kód: [Kijelölés]
cp -r -f -p /jffs/rootfs/* /Koszi a tippet, igy mar legalabb latom a \nas megosztast a geprol.
Ugy nez ki hogy DLNA is scannel, valsz latni fogja az is
Kerdes:
A http://joskapista.no-ip.org:81/rutorrent/ -tol varhatom hogy latni fogja majd szinten a \nas foldert ?
Egyelore nem latja.
Mit erdemes megneznem meg ?
Nagyon szepen koszonom a nagyon sok segitseget !!!!
Udv,
SB
-
Sickboy75
tag
Igy aztan se rutorrent se DLNA, se semmi

-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelentem, visszadobtam a 132-est, igy mar valoban szepen megy a DDNS, de sajna a \\192.168.1.1\nas az meg mindig nem latszik

-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajna nem valtozott latszolag semmi sem
Masik kerdes
DDNS beallitasnal :
Ha nem kap IP cimet hiaba frissitgetem az mi miatt lehet ?
No-ips dns -em van es a felso reszben a use wan ip address 0.0.0.0. van .... Ezt valtoztassam meg valamire ?Udv,
G.
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Attached Devices
Type Host Description Mounted?
Storage 0 Samsung M3 Portable
Partition 'sda1' ext3 (965.05 MB / 913.87 MB free) is mounted on /tmp/mnt/sda1
Partition 'sda2' swap (494.19 MB) is not active
Partition 'sda3' ext3 (457.03 GB / 196.37 GB free) is mounted on /tmp/mnt/sda3 Yes
[ Unmount ]tehat latszolag jo ...
es megsem latom a cuccot benne ... csak ures ...
-
Sickboy75
tag
Sziasztok,
mivel azt jatszotta ujabban a router, hogy amikor olyanja volt akkor leesett netrol es csak a reboot segitett, ezert ujra lottem Tomato Firmware 1.28.0000 -138 K26ARM USB AIO-64K fw-el az Asus RT-n18u routeremen
(az USB-re kotott HDDt nem akartam leformazni, nagyon remeltem hogy hatha megy anelkul is)
Persze nem nagyon

Meg tudnatok mondani, hogy mit erdemes megneznem ?
Jelenleg az elvart \\192.168.1.1\nas sem mutat semmit. Bejonni bejon, de hot ures.
A Tomatot allitgattam vissza a GUIn, mashol semmit sem csinaltam.
Miket ellenorizzek ? Vissza lehet csatolni igy is a HDDt ami full tele van adatokkal ? Remelem nem kell tok elolrol loni mindent format etc etc mert azt nagyon nem szeretnek (hatha van mod valahogy eletre kelteni es ugyanugy elerni tavolrol ezutan is no-ips DDNS-el mint eddig is. Gondolom hasonlo okbol nem megy a DLNA sem a TVn
Koszi elore minden helpet !!!
Udv,
SB
-
Sickboy75
tag
Sziasztok,
meg tudna nekem mondani valaki, hogy hogyan (hol) tudom beallitani hogy a https://192.168.1.1/webftp ajmikor bejon akkor alapba a \nas megosztast mutassa (es igy legyen lehetosegem tavolrol is leszedni file-okat, sajnos az elejen csinaltam valami hujeseget, mert most valami index file-t mutat (konyvtar ./
Vissza tudom e hozni az elejen levo beallitast, hogy ezuttal ne csesszem el ?
Thx elore is
Udvozlettel,
SB
-
Sickboy75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen neked a hasznos segítséget - mint már oly sokszor
Minden belőve és ezúttal rendben frissít is 
Üdv,
SB
-
Sickboy75
tag
Sziasztok,
A Basic-DDNSben beallitasaim, nem jok, sajnos nem megy az ip cim frissites valami miatt

Van valahol egy leiras, hogy abba a kb 6 mezobe hogy kell felvinni az ertekeket ahhoz, hogy az eleres mukodjon ?
Van-e egy ajanlott dns szolgaltato, ahol erdemes regelni ? Az is baj, hogy jelenleg a dnsdynamic.com-nal vagyok, de sajnos ott cseszik frissiteni

Par napig jo amit kezzel beirok de aztan ennyi

Dynamic DNS:
IP Address: Use WAN IP Address (recommended)
Auto Resfresh every 1 day
Dynamic DNS1:
Service: Custom URL
URL: http://tokmindegy.dnsdynamic,com
es erre irja hogy hogy last result Invalid parameter (URL)
Nem szereti (nem ismeri), ahogy megadtam ? mit cseszhetek el ?
Thx elore is a helpet!
Udv,
SB
-
Sickboy75
tag
Szia All,
help kellene:
vajon mit izélhetek el akkor, amikor az xyz.dnsdynamic.com/protected/rtorrent/ névre regelt DDNS elérésem nem működik (nem frissíti a providertől frissített IP címet, pedig kellene neki (és kb hetente lejár és kézzel kell befrissítenem ... )

Ha most hazamegyek akkor frissítem az IP címet ebben a dnsdynamic.com-os cimben, de amennyire en tudom ennek fel kellene kapnia automatikusan, nem hetente tokolni vele

Mi a trukk ebben ?
mit érdemes megnéznem, hogy a fennti cimen ne csak par napig legyen elérhető távolról (pl) a torrent kliens, hanem utánna is ?
Thx minden építő jellegű hozzászólást

Üdv,
SB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 10
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest