Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz robertvadasz #30227 üzenetére
Hello!
Nagyon szepen koszonom Neked! En is keresgettem de nem sok mindent talaltam. Ha otthon leszek megnezem amiket kuldtel es kiprobalom!!
Koszonom szepen!
-
Gtaati
őstag
válasz robertvadasz #30227 üzenetére
Hello!
Megneztem, de ez sem nyert, mivel alapbol ki volt kapcsolva a teljesitmeny hatekonysag. Szerintem R9 390 ennyit tud bizonyos palyareszeken... Az az erdekes h egyedul megyek csak a kornyezet vesz korbe, meg a furcsa h monitorozas szerint ahol 60-rol leesik 5x-4x fps-re ott 100%-on megy a vga ami normalis is, de megis darabosnak tunik a jatek es egybol eszreveszi a szemem, pedig 30fps korul kellene nem folyamatosnak lennie a kepnek....
Tapasztalataim szerint kozepes beallitassal mar nincs jelen ez a jelenseg de magas es ultranal igen es mindig ugyanazon a helyeken palyareszeken jon elo , csak vicces h akkor milyen gepet kell ala tenni?Azert koszonom az otletet es a segitseget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs