Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Pintim.... #52633 üzenetére

Jaaa, hogy DmB. :U

Beszélsz itt a levegőbe, "ha lesz", "lennie kell", "állítólag". ÉVEK óta (már a bétakor kiderült, hogy nincs AC) megy a sírás, nem hónapok óta... :U
    Hogy mi lesz a Div2-ben, kiderül, egyelőre csak homály, az, hogy ki mit szeretne (köztük ez én véleményem is, mondjuk HW-ID bant) az senkit sem érdekel, legkevésbé az Ubit, amikor már egy olyan játékról beszélünk, amiről régen eldőlt, hogy milyen AC-t lehet hozzá applikálni, csak valamiért nem nagyon publikálják.

Kioktatsz itt engem, mint ha ma kezdtem volna ezt a játékot, holott halvány lila fingod sincs, hogy hányszor lelőttek már engem is, de kb. leszarom, mert ez a játék része. De amikor csalókról van szó, akkor nincs mellébeszéd, és te most kötekedel velem, hogy miért reklamálok, hogy lelőnek, holott nem amiatt reklamáltam, hogy valaki lelő, hanem a csalás miatt. Szóval menjél igyál hideg vizet ha neked ez jólesik, de kösz nincs szükségesem az ál-higgadt ugyanakkor gyerekes kioktatásodra, arra sem, hogy megmond itt nekem a tutit, főleg nem olyan témában, amiről nem is volt szó.

De ha már DmB és Mengele, neked biztosan bejön az, amikor valaki ismeretlenül "lekurvaanyáz", úgy, hogy hozzá sem szóltam, vagy bármiféle kontaktus lett volna előtte. Ha neked ez az a szint ami tetszik, lelked rajta, de akkor ne akarj már itt megnevelni, hogy hogyan gondolkozzak róla vagy a csalókról, ok?
    De inkább ne írj nekem semmit, nem vagyok kíváncsi a véleményedre, főleg így a háttér ismeretében! :DDD

Én a magam részéről elnézést kérek minden még topikot olvasótól, hogy felvettem még az akkori legelső beszólásra a kesztyűt. Tényleg kár volt.

ui:
    Ákoska pszichológus, "ne szójjá" bele ;] :DDD

• qukesz

senior tag

válasz Pintim.... #52633 üzenetére

Hát barátom én ezt most lekontrázom neked. Nem a Mengele csal igazad van. Van ott a bandába más aki csalt és már nem az első account-ját tolja.

Nem akarok nevet írni mert elég sokan tudják hogy ki ő.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés