Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz #75376384 #47430 üzenetére

:R

Arnikusz: "Predatornál alap a 9000 stamina/életerő.
    A DPS nem mérvadó, a képen látható kimaxolt szett eseténben a fő érték életerőre/staminára kalibrált.
    E mellett a mellényen és térdvédőn 16674 keménység, a hátizsákon 13339 és én a tokra is raktam 8334 keménységet. Valamint a maszkon is van 10033 képzettség.
    Bal oldalon lévő módosító helyeken 4 db 265 tűzerő 1% chc mód a zsákon pedig 266 életerő 1% chc.
    Viszont most a Sniperére tekintve ez utóbbi lehet kijön és bemegy egy 267 elektronika 1% chc.
    Jobb oldalon pedig 4 db 2% chd pulse mód van bent.
    A Predator esetén chc-re és chd-re kell gyúrni a cél a 60% chc és 110% feletti chd."

Köszi!!

Anonymus:

Ellopott jel:

"Egy kis javaslat Stolen Signal hibátlan küldetésre:
    Gyakorlatilag minden körben használható, de leginkább a két nehezebb körben, ahol bujkál a boss:
    Diszkó: amikor kijön a boss, akkor egy sticky és egy tactikal linkkel le lehet küldeni mielőtt még felmenne, így nem fog tudni gránátozni.
    Az asztal alatti túsznál a snipert kiszedni úgyancsak sticky + tactical link, bár itt csak biztonságért, de gyakorlatilag 1 kör jött ki oldalt, mert nem volt többre idő, ahogy megjött a boss, ment fedezékbe kapta a sticky-t és már lőttük is le.
    A robbantós résznél csak sticky is elég, úgyis a páncélt kell róla leszedni először, amikor kijön meg 1 sec alatt le lehet darálni F2F.
    A legvégén amikor megjelenik a főboss, akkor egy tactical linkkel fullra kinyírtuk, kék ultizni sem volt ideje.
    Kb 20-25 perc alatt megvolt a küldetés, kicsit volt hosszab mint GE alatt. A végét is elsőre megcsináltuk, 2 D3 volt, az egyik feldobta a mobil fedezéket a hátsó túszhoz, a többit bevédték, mi meg 2 Striker lőttük a mobokat."

:R

• LucentTwo

tag

válasz #75376384 #47430 üzenetére

D3 esetén nem 125ezer képzettség kell a max páncéléleterő eléréséhez!?
    Legalábbis nekem akkor adta be a maximumot.

Új hozzászólás Aktív témák