Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Tegnap még farmolgattam, így 83 ládával kezdek majd neki az 1.8-nak.
Tegnap chaten bejelentettem az internet hibát is, és bár szerintük nem látszott gond, csak kicserélték a modemet, és úgy tűnik, hogy ez segített, mert tegnap egyszer sem volt Delta vagy ilyesmi. Pedig toltam vagy 3 órát. Végre sikerült egy normális csapatot kifogni, akikkel nagy részén végigmentünk a hősi/legendásoknak pikk-pakk meglettek a dolgok.De pl biztos van valami új csít, mert pl előtte volt egy csapat, és a gyerek feje felett gyakorlatilag folyamatosan ott volt a Striker jelzés, mondjuk a neve is a gyereknek ez volt: Corrupted_be

-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Koszi
direkt forditasban sosem jovok ra
ahogy elnezem sok valtozas megosztja majd a tomeget, DZ lehet kicsit kihal mert skirmissh elviszi ey reszuket emg az UG is benepesul
Erdemes Hunterre lesni majd a foldalattiban jobb mint ha Legendaryt csinalnal, azt mar meguntam az elmulta par het alatt annyiszor voltam
UG lesz a meno nalam es az uj PVE. valoszinu
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő