Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dvd24 #43880 üzenetére

kiprobaltam ezzel a modszerrel. felcsatoltam a taktikust es melle csaptam egy shotgunt. gyorsutazas nelkul, apollo oldalan kezdtem, szepen vegig gyalogoltam az egesz varoson. igaz tartott az egesz muvelet vagy 3 oran keresztul, de reg volt ennyire elvezetes a jatek. :D
    aztan gondoltam megcsinalom a hvt-ket, nem szokott gondot okozni egyedul se, de most valami nyomorek shotgunos lefacetankelt, mert rossz helyen voltam fedezekben. kb meg is olte az elozo 3 ora elmenyet.
    lassan mar remalmaim lesznek attol az animaciotol, amikor latom, hogy jon az lmb-s shitgunos, es eppen fegyvert valt, majd elkezd loni a szoras nelkuli 100%-os accuracyval.

• Anonymus23

veterán

Engem inkább jobban érdekel a 3. GE, mivel 1.8 bejön és marad, az meg csak 1 hétig lesz.

Én mondjuk a legtöbb achit normál üzemben toltam le, azaz játék közben, néhány van amit kifarmoltam:

A fogyóeszközös kill-t a S&D farmolás közben csináltam, lementem T1-be, így egy cuccos bevételével 8-10-12 mob is meglett, 1 kör S&D alatt 25-30 kill megvolt. Ugyancsak jól lehet használni amikor egyedül megy az ember boss körre (ott értelemszerűen T5)

1000 pisztoly ölés:
    CF sentry 6db + pajzs + kispisztoly, Tier 2-ben CS első szakaszt csináltam, vég nélkül jönnek a mobok. Pisztolyból még a lőszer sem fogy ki.

De ez kb bármelyik fegyverhez jó, annyit kell csinálni (ha valaki nagyon gyorsan le akarná ezt tudni, én inkább játékkal csinálom, de kipróbáltam sniperrel és tökéletesen működik:
    Lőszeres láda le, felmész az első emelvényre, és jönnek szépen sorjában a mobok. Az adottságokból be kell rakni, ami killre 10%-al meghosszabbítja az aktív képzettséget, fél óra múlva is még a legelőször lerakott lőszeres láda van ott fullon.
    De a boss farmolás is a leggyorsabb a sniperrel, mert kb T5-ön is a sima mobok 1 lövés fejre, a bossok is 2-3-4 lövés fejre, talán a Rikers dagi, amibe 5-6 kell, függően, hogy mennyit kritel.

Egyébként ha viszonylag sokat játszik az ember, akkor a frakciók is megvannak viszonylag simán (LMB, Tisztogató + Rikers már megvan a 10000, Rioters olyan 6000 körül van)
    Tippek: LMB és tisztogató az hamar megvan, pl UG is ezek vannak legtöbbször.
    Rikers: a már említett T2 CS-n lehet farmolni őket.
    Rioters: Lincoln alagútnál lehet farmolni, amikor védeni kell a csajt, akkor ott is folyamatosan jönnek, csak a végén meg kell feküdni, mielőtt lejár a számláló. Ez pl nagyon jó alapanyag farmolásra is.
    Megjegyzem nem így csinálom, csak ha valaki unja már az utolsó 2-3e-t :DDD, időben sokkal rövidebb.

Vannak még ötletek, sokszor amikor már megcsináltam az achit, akkor ugrott be, hogy ezt sokkal könnyebben is meg lehetett volna csinálni :DDD

• arnikusz

veterán

Szimpatikusabb a te dátumod, akkorra még tán szabit is kell kivenni a meglévő sok nap miatt.

A célpont infósnál mellette LMB és LMG achi kill is cél volt, ami így hamarosan meg is lesz, de Endre Játékostársamnak megígértem, hogy mától megint DZ, az utolsó alt 71 szinten áll, azt farmolgatjuk, meg a Csillagot rég használtam már.

Meg természetesen ne feledjük a Divtech gyűjtőgetést se ott is kell még 1500 a 4000-hez.

Új hozzászólás Aktív témák