Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
De ez az, hogy nem fizet érte.
Ezek a tetves gyökerek megveszik pl G2A-n a kulcsot, és azonnal megy is a refund rá a PP-n, hogy nem jó a kulcs...
A jó múltkorjában egy magyar gyerekkel játszottunk együtt, mondja, hogy van ingyen Division, mondom, mi van? ja hát ők is ezt csinálják, 16 vagy 17 éves volt, azt mondja, hogy kevés a zsebpénze és így oldják meg.
Az ilyenektől mit vársz? Majd biztosan nem fog csalni a játékban sem.
Elköszöntem tőle.De kiválóan mutatja a gyereknek a igazi köcsögségét, hogy beírtam neki egy kedveset a videójához, fél perc múlva jött, hogy kedveli a hszemet
, igazi buzi.(#41086) Snip3r_HUN
Nem tudom mit vártok, még hogy a DZ-ben csalók?
Dragon Nest-et toltam az előbb, a gyerek valami LMG-vel, mintha egy lézerfegyverrel lőtt volna
Nem bírtam fraget szerezni
-
HKorn
veterán
Meg ebben mennyi élvezet marad, hogy gyakorlatilag nyomod a gombot azt kész, aimbot meg RPM hack meg teszi a dolgát mindenki fekszik előtted.
Ezeket a kiscsókákat tuti sérelem érhette a játék elején, biztos pár rugó helybenhagyta őket és most kegyetlenül bosszút állnak sérülékeny lelki békéjük rendbetételére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, igazi buzi.