Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #40171 üzenetére
Jajjj, Meme barátom de szeretem... Tegnap összefutottam vele délután, meg a haverjaival, megkérdeztem hogy megy még a makrózás? Nem válaszolt, inkább megmutatta hogy igen!
Csaba_HUN:
Bizony, nem kis előnyt szerez ezzel harcban! Pláne ha úgy rángat is hozzá hogy konkrétan 6 ember körbeállva nem tudja lelőni... Meme barátom is ilyen. - Ha valaki manhunt vagy rugóként fut így, esélyed nincs utolérni ha csak nem makrózol te magad is. - Egy személyes példa kb. 3 héttel ezelőttről, futok-futok (nem rugóként) láttam a térképen hogy a távolban kb. 0.4km-re rugóznak, ezért ellenkező irányba futottam, mert értékes (kivételesen) loot volt nálam, én meg egyedül voltam. Egyszer csak azt látom magam mögé pillantva hogy már mögöttem vannak, futok, ránézek a térképre, mögöttem felvillan a halálfej kb 40 méterre, majd 30, majd 20, és végül..... lefeküdt mindkettő mert lelőttem.Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy ennyit jelent a makrózás.... Undorító dolog de igazából mindegy is, mert amíg ebben a játékban adott a lehetőség ilyenekre, ezeket ki is fogják használni...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Óra topik
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest