Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Értem én, de azért pl neked is 4 karakter DZ lvl99, nem hiszem el, hogy a lootért vagy az XP-ért mennél már be, hanem szórakozásból, na meg playert gyakni.
Na már most ha végtelen hullámban jönnek a playerek, akkor meg megvan a fun, nem?
Mind emellett meg ott van benne, hogy egy ilyen harcban mindig akad pár rugó, vagy éppen nem a teljes szerver akar rugókra menni, szóval elég nagy a túlélési vagy a rugókill esély is...Ha nem lehetne beszólni és bemutogatni akkor pont azt vennék el belőle, ami eléggé visszatetsző, és kb. undorító ebben a játékban, mert lelő, OK, ügyesebb/jobb gearje van/bármi, de könyörgöm ne kelljen már az ilyen mengele féle degenerált pszichiátriai esetek szövegelését és mutogatását még elviselnem. Ezzel együtt még a lootot/XP/DZ credit/kulcsot is buktam, ebből most már csak a loot maradt, neki meg ott van a "rizikó" ami nem is rizikó, mert már régóta nem számít a DZ szint meg a credit szerintem, minimális amit meg tudsz venni értelmes dolgot belőle. Az én olvasatomban ez egy balansz, ami nem is annyira rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Mini PC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Automata kávégépek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest