Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Snip3r_HUN #38740 üzenetére

Értem én, de azért pl neked is 4 karakter DZ lvl99, nem hiszem el, hogy a lootért vagy az XP-ért mennél már be, hanem szórakozásból, na meg playert gyakni.
    Na már most ha végtelen hullámban jönnek a playerek, akkor meg megvan a fun, nem? :DDD
    Mind emellett meg ott van benne, hogy egy ilyen harcban mindig akad pár rugó, vagy éppen nem a teljes szerver akar rugókra menni, szóval elég nagy a túlélési vagy a rugókill esély is...

Ha nem lehetne beszólni és bemutogatni akkor pont azt vennék el belőle, ami eléggé visszatetsző, és kb. undorító ebben a játékban, mert lelő, OK, ügyesebb/jobb gearje van/bármi, de könyörgöm ne kelljen már az ilyen mengele féle degenerált pszichiátriai esetek szövegelését és mutogatását még elviselnem. Ezzel együtt még a lootot/XP/DZ credit/kulcsot is buktam, ebből most már csak a loot maradt, neki meg ott van a "rizikó" ami nem is rizikó, mert már régóta nem számít a DZ szint meg a credit szerintem, minimális amit meg tudsz venni értelmes dolgot belőle. Az én olvasatomban ez egy balansz, ami nem is annyira rossz.

Új hozzászólás Aktív témák