- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paradroid87
újonc
válasz
RECSKA #21812 üzenetére
Saját összehasonlítás nekem nincs, de ahogy olvasom, látom PC-n valamivel egyszerűbb a helyzet, mert az egér gyorsabb meg pontosabb. Ami szerintem valamennyire probléma is, mivel a metát nagyrészt a PC-s Youtube-osok alakítják, a fejlesztők pedig ellentétes visszajelzéseket kapnak (anélkül, hogy felérnék ésszel). De szépen lassan megoldják, és kiszúrnak mindenkivel. Aki esetleg PS4-es tolja, az gondolom látja, hogy itt mennyire rossz a helyzet, az 1.3 óta meg aztán végképp, és akkor még azt meg se említem (csak halkan), hogy technikai szempontból sokszor a cucc játszhatatlan (ez nem tudom máshol mennyire jellemző). Ezért is jópofa mikor egy skill up review ilyen 80%-os fejlövés aránnyal számol, mert konzolon ehhez sok sikert. Nekem maxra van húzva az érzékenység, de még így is lassú, viszont cserébe az analógot egy ujjal kell milliméter pontosan piszkálgatni, PS4-en pedig ez alapból nagyon érzékeny. Ami a célzást illeti: van sajnos valamiféle rásegítés, ami különösen sniper esetén jellemző. Az M1A használatakor alkalmanként nem jön rosszul, főleg a nerf óta, pláne, hogy a capable talent is bugos. Fedezékben mikor lősz, akkor az első töltény eldurrantása előtt van valamiféle rásegítés (amit azért "felül lehet írni" csak plusz macera, ha mondjuk a lángszóróst nem fejbe akarod lőni vagy egy robbanó hordót akarsz eltalálni, stb), ilyen tessék-lássék célzás esetén is fejes tud lenni, de nagyon érdekes, mivel néha ténylegesen látod, hogy mellé megy, mégis fejesnek számolja a cucc, szerintem köze van a pontossághoz meg talán máshoz is. Úgy is kellene pár milla kredit, délután megpróbálom letesztelni Lexington végén a két heavy-n (ha nem lesz 1 perces (!) lag, ahogy tegnap is volt). Ez viszont csak az első töltényre vonatkozik, így néha jól jön, ha minden lövés után elengeded a célzás gombot (persze lassabban fogsz tudni lőni). Viszont nem lehet rá alapozni, mert nem mindig működik (igazából az esetek kis részében lehet csak észrevenni és olyan nincs, hogy mint a mágnes tapad a fejre a célkereszt, én sokáig azt hittem a kezdeti lövedék stabilitáshoz van köze, mert ebben lenne logika, nagyjából így kell elképzelni). Igazából csak a sniper esetén mondanám előnynek, de csak ha egymástól távol vannak az ellenfelek és nagyjából szembe van veled nagyobb távolságra). Ha pedig tele a környék ellenséggel, akkor sok sikert hozzá, hogy a feléd rohanó két shotis között a gép ne húzza rá a hátul dekkoló gépkarabélyos fejére a célkeresztet. És akkor még ez a jobbik eset, mert van, hogy asztal meg lámpaoszlop becélzására buzdít a játék....
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest