- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #20975 üzenetére
Nagy M1A fan voltam a 200 alatti DZ-ben egyedül a Mobok ellen csak azt használtam.
Azonban az első SVD után mivel 99%-ban egyedül Undergroundozok taktikai megfontolásokból a G36 mellett csak az SVD maradhatott, ma este a tegnap esett SVD-t próbálom majd ki ami még nincs kalibrálva az első talent Varjú az utolsó Gonosz a középsőt nem tudom, de reggeli emlékeim alapján azt fogom majd kalibrálni.A tieden lévő Brutal-halál-gonosz szerintem jó.
A múlt héten Norti által linkelt talent listából emlékezetető a 10-es erősségű fegyvertalentek angolul:
Brutal, Capable, Coolhead, Deadly.
Az első kettő 2825 firearms, a második kettő 2260 firearms. A Coolhead még 2260 electronics is.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #20975 üzenetére
A sebzése miatt nagyon nem vitt rá a lélek, de azért félre van téve 3 nagyon jó talentes, lehet kipróbálom ma akkor.
Ori_Za, csak a dead eye, alphabridge és a fire crest egyből kuka, a reclaimer jó supportnak, taktikus vagy tank öltözhet abba, én is egy ilyet fogok majd belőle összeszedni, blind pedig szintén jó lehet majd, ha lesz egyszer blind fegyver. 268-as blind és reclaimer cuccokat egyelőre elrakom, a többi új nálam egyből kuka.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #20975 üzenetére
Egyetértek csipa témában, nekem is ez a tapasztalatom, gyors három pontos fejlövés, és a ducik is olyan gyorsan olvadnak, csak lvl33-ason tudtam kipróbálni, de azok mentek lefelé szépen, mondhatni a patch előtti 32-es ellenekre emlékeztetett.
Este még kirpóbálom a striker szettet, és meglátom milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest