- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy a striker mennyire űbereli a sniper 3 fejlövés +45% sebzést, mert csapatban nagyon sokat tud segíteni.
Tegnap este a kalibrálgatások után letoltam még gyorsan egy Lexington heroicot, hogy nagyjából lássam mi hogyan működik (kicsit még átraktam és lett 298/346) és nagyon szépen szedte lefelé a mobokról a páncélt és az életet (41% elite / 41% páncélrombolás). Főleg amikor az SVD-vel gyorsan megjelöltem a mobot, és akkor már megint repkedtek a milliós critek fejre a sniperből, amit régen láttam a patch óta. És ez SVD, nem is az M1A.
De megjegyzem, ennek a gear score-ja 228, azaz most vagyok ott, ahol mások sok-sok hete, pedig mondom több mint 100 cuccos közül kellett válogatni, azaz esett bőven.Tegnap pugokkal bepróbálkoztam Falcon heroic (a taktikus karakterrel) de látszott, hogy nincs DPS szinte semmi, utána Challange (ugyancsak a taktikussal) de ott is hiába osztotta az észt az egyik gyerek, hogy ő már számtalanszor megcsinálta, látszott, hogy patch óta talán ez az első, mert én folyamatosan raktam ki nekik a smart covert, de alig sebeztek, én kb annyit tudtam sebezni mint amennyit ők...
Korábban a challenget megcsináltuk úgy simán, hogy én mentem taktikusként, votl másfél DPS, meg egy 4. akiről nem tudtam eldönteni, hogy mi lehet, mert sebezni nem sokat sebzett, de a heal is olyan gyenge volt, hogy 5x át kellett futnom egy ledobott healen, hogy 1 egység feltöltődjön, mégis bukás nélkül lement, ehhez képest most majdnem a pitbe se jutottunk le, szóval újra kell az egészet kalibrálni az fix, bár ez az 5 sentry + 1 valami (esetemben taktikus) egészen használhatónak tűnik, főleg a sniper HS marking és az elite sebzés miatt, csapatban kifejezetten jó lesz szerintem. Főleg ha a sniperre is esik még valami normális talentes (vagy lesz BP hozzá) akkor meg végképp. Mondjuk mivel nincs egzotikus sebzéstűrés, lángszórósok ellen semmit nem ér, azokkal szemben csakis messziről lesz esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest