Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz Brownage #18799 üzenetére

Akkor ezek szerint csak nekem van ilyen sasszemem...

Itt egy példa: FL-t toltam PUG-al hardon, mindössze hárman voltunk bent mert a negyedik túl későn joinolt. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy mintha gyorsabban halnának a mobok mint általában (persze ugye ilyet már mindannyian láttunk, hogy alkalmanként mintha jobban beadná a lövéseket míg máskor meg alig akarnak meghalni), csak éppen feltűnt, hogy a 3. srác alig lövöldözget és akkoriban az én dps-em se volt éppen acélos (nem mintha most is olyan óriási lenne), de még akkor is amikor csak a group leader lövi őket aztán elkezdtem figyelni a srácot, nem rángatózott (hanyagul beállított aimbot jele ugye), nem lőtte le falon és egyéb tárgyakon keresztül az npc-ket és azok sem estek össze azonnal amint rájuk nézett, csak kicsit gyorsabban haltak, sőt még össze is esett amikor berohant egy közéjük azaz nem volt halhatatlan, csak egyvalami volt nyilvánvaló amikor elkezdtem odafigyelni rá: egy árva golyót nem lőtt mellé, minden egyes lövése talált és mintha rpm-je is kicsit magas lett volna (a tracerek mennyisége mintha kicsit több lett volna az elvárhatónál, de nem brutálisan magas) ami ~20 méterről egy smg-vel már egy picit gyanús ha tunkolsz.

Szóval ilyen egy okosan beállított cheat, amit nem igazán fogsz látni a többségüktől mert ész és türelem kell a beállításához és hát a cheaterek többségére nem jellemző ez a 2.

Új hozzászólás Aktív témák