Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brownage #18799 üzenetére
Akkor ezek szerint csak nekem van ilyen sasszemem...
Itt egy példa: FL-t toltam PUG-al hardon, mindössze hárman voltunk bent mert a negyedik túl későn joinolt. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy mintha gyorsabban halnának a mobok mint általában (persze ugye ilyet már mindannyian láttunk, hogy alkalmanként mintha jobban beadná a lövéseket míg máskor meg alig akarnak meghalni), csak éppen feltűnt, hogy a 3. srác alig lövöldözget és akkoriban az én dps-em se volt éppen acélos (nem mintha most is olyan óriási lenne), de még akkor is amikor csak a group leader lövi őket aztán elkezdtem figyelni a srácot, nem rángatózott (hanyagul beállított aimbot jele ugye), nem lőtte le falon és egyéb tárgyakon keresztül az npc-ket és azok sem estek össze azonnal amint rájuk nézett, csak kicsit gyorsabban haltak, sőt még össze is esett amikor berohant egy közéjük azaz nem volt halhatatlan, csak egyvalami volt nyilvánvaló amikor elkezdtem odafigyelni rá: egy árva golyót nem lőtt mellé, minden egyes lövése talált és mintha rpm-je is kicsit magas lett volna (a tracerek mennyisége mintha kicsit több lett volna az elvárhatónál, de nem brutálisan magas) ami ~20 méterről egy smg-vel már egy picit gyanús ha tunkolsz.
Szóval ilyen egy okosan beállított cheat, amit nem igazán fogsz látni a többségüktől mert ész és türelem kell a beállításához és hát a cheaterek többségére nem jellemző ez a 2.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest