Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
szerintem ez egy baromság. Miért kéne mindenkinek felismernie a csalót? főleg ha az nem nyilvánvaló módon tolja. Én alapvetően naív vagyok és nem gondolok mindenkit cheaternek, aki jobb nálam, én sokszor elhiszem hogy az adott illető tényleg ügyes. Az, hogy együtt játszol valakivel, daráljátok a mobokat, ha nem kimagasló a cheatje, nem látsz teleportot, stb. akkor nem fogod észrevenni. Csak azt, hogy milyen ügyesen öltök, fókuszáltok egy adott mobra. Nyilván ha bemész falcon challenge-be 15x olyannal, aki a falon keresztül leöli a wave-eket és 15 perc alatt végeztek, az egyértelmű. De az általad is írt "okosan" beállított cheat szerintem nem észrevehető külsősként. Főleg, ha nem veled szemben használják, mert nem érzed a halálok sebességét, főleg, ha te közben mást lősz, más fele mész, stb.
-
Anonymus23
veterán
Na ez pont nem így van. Mivel nincs semmilyen bizonyító erejű dolog, hogy ha tényleg nem tűnt fel, mert azért van itt néhány akkora pro (vagy annak gondolja magát), hogy egy egyszerű player mint én, libero felkötve megyek be és csak lesek és iszom minden szavukat, hogy mit csinálnak.
Igenis figyelmeztessen előtte, és ha még akkor is azt csinálom (nem törlöm és játszok vele), akkor már megbukott az ártatlanság vélelme, a jog (szerencsére) még mindig azon alapszik, hogy inkább engedjünk el bűnöst is, semmint lecsukjunk egy ártatlant. Azt írott jog, aztán, hogy ez hogyan megy át a végrehajtásba az már más tészta. De jogi alapon egyelőre nem ott tartunk, hoyg nekem kell bizonygatnom az ártatlanságomat, hanem a másiknak kellene bizonyítani a bűnösségemet. És ez még csak nem is ráutaló magatartás, mert nem vagyunk csíterfelismerő szoftverek, mit veszek én észre abból, ha valaki csak óvatosan csítel, max tényleg pro-nak tűnik.
Amikor én levideóztam a távolkeleti karatyolókat, ott nem volt mese, minden csít be volt rakva, rohantak és a mobok hullottak, csak pislogtam először, hogy mi ez, hamar lejött, készült a video, és léptem is le. Ez mi ha nem az ártatlanság bizonyításának a valósága. Igenis abszolút jogtalannak tartanám, ha emiatt bannolnának akár csak 1 percre is.
-
bunfi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Battlefield 6
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tudományos Pandémia Klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest