Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz woker #18789 üzenetére

szerintem ez egy baromság. Miért kéne mindenkinek felismernie a csalót? főleg ha az nem nyilvánvaló módon tolja. Én alapvetően naív vagyok és nem gondolok mindenkit cheaternek, aki jobb nálam, én sokszor elhiszem hogy az adott illető tényleg ügyes. Az, hogy együtt játszol valakivel, daráljátok a mobokat, ha nem kimagasló a cheatje, nem látsz teleportot, stb. akkor nem fogod észrevenni. Csak azt, hogy milyen ügyesen öltök, fókuszáltok egy adott mobra. Nyilván ha bemész falcon challenge-be 15x olyannal, aki a falon keresztül leöli a wave-eket és 15 perc alatt végeztek, az egyértelmű. De az általad is írt "okosan" beállított cheat szerintem nem észrevehető külsősként. Főleg, ha nem veled szemben használják, mert nem érzed a halálok sebességét, főleg, ha te közben mást lősz, más fele mész, stb.

• Anonymus23

veterán

Na ez pont nem így van. Mivel nincs semmilyen bizonyító erejű dolog, hogy ha tényleg nem tűnt fel, mert azért van itt néhány akkora pro (vagy annak gondolja magát), hogy egy egyszerű player mint én, libero felkötve megyek be és csak lesek és iszom minden szavukat, hogy mit csinálnak.

Igenis figyelmeztessen előtte, és ha még akkor is azt csinálom (nem törlöm és játszok vele), akkor már megbukott az ártatlanság vélelme, a jog (szerencsére) még mindig azon alapszik, hogy inkább engedjünk el bűnöst is, semmint lecsukjunk egy ártatlant. Azt írott jog, aztán, hogy ez hogyan megy át a végrehajtásba az már más tészta. De jogi alapon egyelőre nem ott tartunk, hoyg nekem kell bizonygatnom az ártatlanságomat, hanem a másiknak kellene bizonyítani a bűnösségemet. És ez még csak nem is ráutaló magatartás, mert nem vagyunk csíterfelismerő szoftverek, mit veszek én észre abból, ha valaki csak óvatosan csítel, max tényleg pro-nak tűnik.

Amikor én levideóztam a távolkeleti karatyolókat, ott nem volt mese, minden csít be volt rakva, rohantak és a mobok hullottak, csak pislogtam először, hogy mi ez, hamar lejött, készült a video, és léptem is le. Ez mi ha nem az ártatlanság bizonyításának a valósága. Igenis abszolút jogtalannak tartanám, ha emiatt bannolnának akár csak 1 percre is.

• bunfi

őstag

Az irányban próbálnak így fellélpni, hogy vannak emberek, akik pénzért boostolják az másikat/másikakat. DZ/Incursion stb. És a csaló mellett pusztuljon a játékos is, mert Code of Conduct FTW. Csak közben vannak/lehetnek járulékos károk, de nem túlzottan zavarja őket.

Új hozzászólás Aktív témák