Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
+1
139 ember van a barátlistámon tök feleslegesen, ebből szerintem kb 25-30 aki aktív! uplayen van olyan lehetőség, hogy megnézzem melyik ismerős mikor volt utoljára aktív? aki régen azt törölném.Raul: felvettelek én is ha nem gond
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Még tegnap ígértem de elfelejtettem, uplay nevem Raulblanco07, vegyél fel, aztán majd hétvégén mehet ilyen troll/fun dz pvp, hétköznap jobban leszűkül estére a pvp, és akkor sokan vannak, így gyakori hogy olyankor tele csapatban vagyok, hétvégén délután többnyire összevissza csapat szokott lenni és gyakran üresedik meg hely.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
+1
Annyit még hozzátennék, hogy van pár ember, - nem sok hálisten - , aki elfelejtette már, hogy ő is volt kezdő , neki is volt olyan időszaka, amikor egy sárga cucctól már lefosta a bokáját örömében, és most is vannak még ilyen emberek, de persze velük kínlódni már nem buli, mert ott neki már semmilyen upgrade nem tud esni.
Sose felejtem el, amikor lvl 30 lettem , full lila cuccokban büszkén feszítettem 55k dps -sel ... aztán az "öreg" fiúk csapata elvitt 1-2 küldetésre, és akkor döbbentem rá, hogy mennyire nokedli a gear -em
Azokban a napokban mást nem csináltak, csak lőttek, meg élesztettek ... engem

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest