- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18536 üzenetére
Én nem rontottalak meg, ne rám fogd
Csak elmondtam, hogy nem rossz dolog a pvp.
De én is alapvetően jobban szeretek rogue-okat üldözni. Csak ez egy ördögi kör. Mindenki legszívesebben csak rogue-okat üldözne, így nincs elég rogue. Szóval néha be kell vállalni. Főleg, mikor találkozik az ember egy-két nagy arcú exrogue-al akik megúszva a rogue státuszt elkezdik játszani az agyukat. Az olyanokon nagy örömmel válok rogue-á.
Viszont számomra sem szimpatikus, amikor megyünk és csapattársnak viszket a tenyere folyton minden szóló playerre és mondogatta állandóan, hogy ott egy banános joe...
Ha már nincs szükség dz rankra, nincs szükség pénzre, mi indíttatás van abban, hogy szólójátékost öldössön az ember. Főleg, mikor a 4 fős csapat ezt DZ1-ben teszi biztos, ami biztos alapon. Legyen faszagyerek, menjen DZ6-ba és a shotisok közt rohangálva mutassa a menekülési képességét a rogue, ha már annyira futóbajnok akar valaki lenni. De ez az unalmas a pve farm, mert szétlőnek az npc-k, gankeljünk dz1-2-ben... Na dehát kinek mi
Mondjuk ennek annyi haszna van, hogy lehet menni dz1-2-be ezeket levadászni, csak ugye ezek meg mivel igazából nem pvpzni akarnak, csak gankelni, ahogy 1-2x meghalnak, mennek inkább új szerverre, ahol nem gátolja őket senki a gankelésben
Legutóbb pl. DZ6 kimentőhelyen látjuk, hogy extract lesz. Ó mondom várjunk, mert előbb is voltak errefele rugók. Mentek is volna kötelet vágni, mi meg mentünk fel megtámogatni az extractolókat. Nagyon hálásak voltak, hogy megvédtük az ő csomagukat. Ráadásul mégegyszer visszajöttek az idióták és scant se nyomtak, észre se vették, hogy 2 méterre előttünk másztak fel a kötélre. Mentek már támadtak is, rögtön két tűz közé kerültek és haltak ismét a rogue-ok
-
Anonymus23
veterán
válasz
"A sima fun - troll karim amit azért csináltam, hogy nyugisan rugózzak bent, ne a főkari bukja a DZ creditet és xp-t, ott tart hogy csak rugóvadászat és rugólétből 51-es szint és 1 millió + credit, pedig azzal csak pvp, semmi más."
Na itt van a kutya elásva
Amikor mindegy akkor semmi sem drága
Nekem is van 3 karakter ami már 30-as, abból egynél elfér a trollkodás, de sokan vannak akiknek az 1. karaktert is elég felhúzni, és amikor lelövöd, akkor bizony Ő már sokkal többet bukik.Pl múltkor DZ-ben (kis DZ-ben) egy lengyel srácot behívtam, mivel egyedül mentem, majd lettünk 3-an, valamelyik ismerős becsatlakozott hozzám. Kérdezi a kisgyerek, hogy mehet a rugózás, mondom neki:
- OK, but don't be gay...
- What you mean "gay"?
- I mean don't shoot other players from behind..
Jót nevetett és egyetértett. De volt olyan, hogy belelőttünk egy 3-as csapatba, ott álltak és megint lőttünk, forogtak össze vissza, megkaptuk a 20 secet, majd lelőttük őket. Hát volt náluk 1-2 lila cucc.
Nem volt jó érzés. Amikor már normális ellenfelek voltak, akkor nem volt gond, ott ment a játék, de viszonylag kevés az ilyen. Az biztos, hogy rugóölésből és rugózásból többnyire pozitívan lehet kijönni, kivéve a ládakulcsot, mert azt az veszi fel, aki hamarabb odaér.A múlt héten meglettem 99, és a "fun" karakterrel este még toltunk egy kis DZ-t Alfékkal, ott kb 2 óra több sárga divtech össze jött mint a másik karakterrel az elmúlt 1 hétben. KB DZ4 elejéig jók voltunk az akkori builddal, de pl nekem csak HVT-ben esett használható cuccos. 230/210/19-ről most a karakter 262/283/12 lett, ezzel már jóval tovább bírja a kiképzést a DZ-ben. A DPS kárára lehet még feljebb vinni a szívósságot, lehet megéri, úgyis a DPS elég furcsán adja a számokat.
Egyébként egyszer kipróbálnék veletek egy kis rugózást, hogy mi is mehet ott, viszonylag ritkán voltam még úgy, hogy direkt csapatban, akik csak ezért mentek be.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Egy élmény volt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Ebben a hónapban ez is lesz a fő irányvonal a PVP, a DZ-nél meg a héten elérni a 75-öt ( már csak 1 és egy negyed) hátha lesz egy jó fegyver a szombati váltáskor.
Hungry Hog használóktól kérdezném ( szeretem a szemtől szembe stílust) milyen set kombóval használjátok.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest