- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
arnikusz #18534 üzenetére
Értem a gondod, amíg el nem értem a 75-ös szintet addig én is kerültem mindent ami pvp, inkább elfarmolgattam bent egyedül nyugisan, ha rugót láttam a másik irányba mentem, egyszer - egyszer lettem rugó supply drop miatt, vagy véletlen. Szóval át tudom érezni mások ilyen problémáit.
Viszont utána brownage megrontott, vele mikor összekerültünk pvp-ztem egy kicsit, és most 1-1,5 hónap alatt ott tartok, hogy farmolni már nincs kedvem, ha bemegyek a DZ-be akkor vagy rugó akarok lenni vagy rugókat akarok levadászni. Utóbbit jobban szeretem, de ha nincs önkéntes, akkor majd leszek én alapon az sem gond.
Sokkal élvezetesebb a játék úgy, hogy rugókat vadászol vagy rugó vagy, közben persze ki lehet takarítani egy egy landmarkot is. Soha nem jöttem még ki minusszal DZ creditben, még akkor sem amikor egyedül mentem manhuntos 4 fős bandákra és 10+ alkalommal haltam meg (nyilván ellenük minuszos volt a sztori, de volt egy csomó másik rugó aki halt és így végül plusszos lett). A sima fun - troll karim amit azért csináltam, hogy nyugisan rugózzak bent, ne a főkari bukja a DZ creditet és xp-t, ott tart hogy csak rugóvadászat és rugólétből 51-es szint és 1 millió + credit, pedig azzal csak pvp, semmi más.A játékosok kb 90%-a simán lelőhető, ritka az olyan csapat akik ellen egy gyengébb 4 fős bandával gondunk van. Tegnap teljesen random játékosokkal voltam bent, Warzozzal mentünk be, és össze vissza jöttek be az esetek felében számomra ismeretlenek 3-4. főnek, vagy csak barátlistáról olyanok, akikről tudom hogy egyébként nem nagy pvp-sek, de így is simán ment minden.
Egy banda volt akinél volt egy erős tank + sticky játékos, őt nehezen öltük meg még 3-an is, a haverjai könnyen haltak de sebzésük is akadt cserébe.
Illetve volt egy 4 fős manhunt banda, akik halomra öltek minket, ellenük tuti meghaltam vagy 5x, de csak vissza visszamentem. Sokan voltunk ott, mások is, az egyik meghalt, dobott egy zöld sealed cache-t, azt felkaptam mint kárpótlás és irány extract, kivittem, és vissza hozzájuk, végül nagyon sokan gyűltünk össze, így a banda menekülőre fogta, igazából nem tudom miért, eddig is vagy 8 ellen voltak 4-en és halomra öltek mindenkit, nagyon ügyesen, szervezetten csinálták. Szóval valamiért elkezdtek menekülni, 8an mentünk is utánuk, az egyik lemaradt, azt nagy nehezen félig lelőttük futás közben, és a kanyarra odalőttem egy sticky-t mert biztos arra megy majd a haverjai után, na az földre is küldte.
DZ6-ban pit aluljárónál értük utol a másik 3-at, gondolom shotis mob egyiket megfektette így megálltak, ott volt egy kis kavarodás, őszintén szóval csak annyit láttam hogy 3 játékos, egyik manhunt, szóval ment a sticky, megfeküldt mindhárom, de fogalmam sincs ki volt a másik kettő, rosszkor rossz helyen tipikus eseteEgy solóban menekült, utána mentem, de jött egy 4. a csapatba így server váltás lett.
Leszámítva ezt a bandát és azt az egy srácot a csapatból, nem találkoztunk egy ilyen teljesen random csapattal sem olyan bandával egész nap, akik gondot okoztak volna.
Ha neked is xp és pénz kell, keress barátokat, és menj pvp-zni, elég nehéz minuszban kijönni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest