- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
arnikusz #18521 üzenetére
Csak mert magyar vagy Te is, még nem jelent automatikus védelmet. Tegnap én is csak bementem egy 5 percre DZ-be ökörködni, aztán egész napos rugózás és rugó vadászat lett belőle, 3x futottunk össze magyar csapattal, mivel beszéltek magyarul, nem lőttünk, volt hogy manhunt vagy rugó állapot alatt mentünk, mert messziről nem látszik, de mikor elkezdett lőni akkor sem lőttem vissza, mivel előtte már beszéltünk, kapcsolt ő is, abbahagyta a lövést.
De ha csak simán összefutok "igazmagyarturulHUN"-nal, és meg sem szólal vagy vissza sem köszön, akkor miért ne lőném le, főleg ha már összegyűjtötte nekem a loot is?
Hatalmas volt a tegnapi DZ, a legjobb amikor összefutottunk egy haverokból álló rugó bandával, másik banda üldözte őket, véletlen rugók lettek, mi 3-an is, 10+ rugó egy helyen, és harmada haverod, nem lövöd, harmada csapattárs, volt ott kavarodás.
Az egyik első áldozat még dél körül egy magányos srác volt, igaz egyedül lőttem le kb, a többiek már csak az összeomló hullájára értek oda, szegénykém eldobott 2 nomádot meg egy zöld sealed cache-t, egész nap sajnáltam, nem is bántottam utána solo játékost egyedül sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest