Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16883 üzenetére
"sok minden belefér (de ha már leköcsögözöm a másikat, amikor 4v1-ben is hátba lőnek, akkor én is köcsög vagyok, ha ugyanezt teszem). Nem szeretem, ennyi.
Ezek morális dolgok is, nem a karaktered olyan amilyen, hanem te vagy olyan amit a karaktereddel csinálsz. Ja hogy erre sokan szarnak, te is szarhatsz rá...."Most ezt miért nekem írod?
Olvass vissza. Nem öldösök szóló playereket, nem támadok hátba és aztán nem szeretek menekülni 5 percen át, mert az a része megint csak kurva unalmas. Az esetek többségében rogue-okat ölünk. Vagy ha lejárt a timer, akkor annak ellenére megöljük őket, hogy már lejárt a timer. Persze ilyenkor mi leszünk a "rossz fiuk", de bevállaljuk. Menekülni kevésbé szoktunk. Kicampaljük a timert, lehetőséget adva a pvpzni vágyóknak, hogy odajöjjenek és megöljenek. Ezzel további killeket szerzünk, manhuntosok leszünk és úgy túléljük.Szoktunk rogue-ok lenni, de sose ez a "ott egy player, várjuk meg míg elfut aztán lőjük hátba". Potenciális pvp társakra vadászunk. 3-4 fős csapatokra, akikben látjuk az esélyt, hogy utána kialakulhat értelmes csata. Semmi izgalom nincs abban, ha 4 ember hátbalő egyet, aztán nyúlként elfutnak a világ végére, míg le nem jár a timer. Számomra az nem pvp. Inkább halok meg manhuntosként az Abandon Gas station tetején, vagy a sport store-ban, de volt 10 perc élvezetes fightom másokkal.
Olyan is volt, hogy lelőttünk egy csapatot, és láttuk őket, hogy kerülnek el. Rémlett később a nevük és nem támadtunk rájuk ismét. Mert ha nem vevők a harcra, akkor felesleges másnak a játékélményét elrontani.
Jó, mondjuk az open mic-ra allergiásak vagyunk, akik körbezúgják a pályát, azokat szoktam megkérni, hogy állítsanak a mikrofonon, mert a környezetében mindenkit zavar a folyamatos zúgással. Ha nem teszi, akkor "mute"-olom én. Ennyi
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
225/86/18k
csak mondom, hogy az elmúlt 4 napot úgy pvp-ztem végig, hogy a statjaim 165/85/25, hétfőtől új vectorral és skillpower helyett több armorral 185/85/20. Igen, sokszor halok meg, de sokszor nem. Bőven pluszban vagyok. Vannak olyanok akik god módnak tűnnek. Tegnap full csapattal belefutottunk egy ilyen másik full csapatba, 2x wipe-al lenulláztak minket egymás után, jött egy harmadik banda, az lenullázta őket halál nélkül, aztán pedig mi azt a bandát lenulláztuk simán, szép körbeverés volt.
Még mindig nem lesz több rugó a levágás miatt, akinek eddig kellett a lootod, megölt, csak mielőtt megjött a heli, akinek ezután kell a lootod, megöl, és utána levágja, csak a módszer változik. Ha szerencséd van, még jobban is jársz, ha jófej, csak a lootodat viszi el a levágással, és téged nem bánt ha nem támadod meg emiatt, nem buksz vele xp-t és dz creditet, csak a lootod.
Simán el tudom képzelni, hogy így fognak majd játszani az emberek. A játékossal nem akarok kibaszni, hogy még xp-t és dz creditet is veszítsen, de a loot kell, levágom, aztán ha erősködik és megtámad akkor lelőjjük őt is. Eddig ha kellett a lootod, meg kellett öljön.
-
válasz
Én veled vagyok, mert nekem ez a játék szórakozás és ha az a része mások miatt nem teljesül, akkor ott abbahagyom
Örülök, hogy lesz végre valamit csinálni a PvE területen az 1.2 után, DZ-be max. az új cuccokat farmolni megyek ezentúl (amúgy is 6 szint kell a 99-ig, szóval az XP farmnak sem lesz értelme), a hibás rogue rendszerre épülő PvP nem igazán érdekelt eddig sem, ezután sem. Persze, jópofa egy-kétszer, de legtöbbször óvodás szint megy. Ha lesz klasszikus 4v4 (esetleg nagyobb) FPS multi jellegű, igazságos kompetitív játék a DZ-ben, akkor adok neki nagyobb esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest