Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brownage

tag

válasz Anonymus23 #16883 üzenetére

"sok minden belefér (de ha már leköcsögözöm a másikat, amikor 4v1-ben is hátba lőnek, akkor én is köcsög vagyok, ha ugyanezt teszem). Nem szeretem, ennyi.
    Ezek morális dolgok is, nem a karaktered olyan amilyen, hanem te vagy olyan amit a karaktereddel csinálsz. Ja hogy erre sokan szarnak, te is szarhatsz rá...."

Most ezt miért nekem írod?
    Olvass vissza. Nem öldösök szóló playereket, nem támadok hátba és aztán nem szeretek menekülni 5 percen át, mert az a része megint csak kurva unalmas. Az esetek többségében rogue-okat ölünk. Vagy ha lejárt a timer, akkor annak ellenére megöljük őket, hogy már lejárt a timer. Persze ilyenkor mi leszünk a "rossz fiuk", de bevállaljuk. Menekülni kevésbé szoktunk. Kicampaljük a timert, lehetőséget adva a pvpzni vágyóknak, hogy odajöjjenek és megöljenek. Ezzel további killeket szerzünk, manhuntosok leszünk és úgy túléljük.

Szoktunk rogue-ok lenni, de sose ez a "ott egy player, várjuk meg míg elfut aztán lőjük hátba". Potenciális pvp társakra vadászunk. 3-4 fős csapatokra, akikben látjuk az esélyt, hogy utána kialakulhat értelmes csata. Semmi izgalom nincs abban, ha 4 ember hátbalő egyet, aztán nyúlként elfutnak a világ végére, míg le nem jár a timer. Számomra az nem pvp. Inkább halok meg manhuntosként az Abandon Gas station tetején, vagy a sport store-ban, de volt 10 perc élvezetes fightom másokkal.

Olyan is volt, hogy lelőttünk egy csapatot, és láttuk őket, hogy kerülnek el. Rémlett később a nevük és nem támadtunk rájuk ismét. Mert ha nem vevők a harcra, akkor felesleges másnak a játékélményét elrontani.

Jó, mondjuk az open mic-ra allergiásak vagyunk, akik körbezúgják a pályát, azokat szoktam megkérni, hogy állítsanak a mikrofonon, mert a környezetében mindenkit zavar a folyamatos zúgással. Ha nem teszi, akkor "mute"-olom én. Ennyi :)

• Raulblanco07

aktív tag

225/86/18k

csak mondom, hogy az elmúlt 4 napot úgy pvp-ztem végig, hogy a statjaim 165/85/25, hétfőtől új vectorral és skillpower helyett több armorral 185/85/20. Igen, sokszor halok meg, de sokszor nem. Bőven pluszban vagyok. Vannak olyanok akik god módnak tűnnek. Tegnap full csapattal belefutottunk egy ilyen másik full csapatba, 2x wipe-al lenulláztak minket egymás után, jött egy harmadik banda, az lenullázta őket halál nélkül, aztán pedig mi azt a bandát lenulláztuk simán, szép körbeverés volt.

Még mindig nem lesz több rugó a levágás miatt, akinek eddig kellett a lootod, megölt, csak mielőtt megjött a heli, akinek ezután kell a lootod, megöl, és utána levágja, csak a módszer változik. Ha szerencséd van, még jobban is jársz, ha jófej, csak a lootodat viszi el a levágással, és téged nem bánt ha nem támadod meg emiatt, nem buksz vele xp-t és dz creditet, csak a lootod.

Simán el tudom képzelni, hogy így fognak majd játszani az emberek. A játékossal nem akarok kibaszni, hogy még xp-t és dz creditet is veszítsen, de a loot kell, levágom, aztán ha erősködik és megtámad akkor lelőjjük őt is. Eddig ha kellett a lootod, meg kellett öljön.

• norti

addikt

Én veled vagyok, mert nekem ez a játék szórakozás és ha az a része mások miatt nem teljesül, akkor ott abbahagyom :)

Örülök, hogy lesz végre valamit csinálni a PvE területen az 1.2 után, DZ-be max. az új cuccokat farmolni megyek ezentúl (amúgy is 6 szint kell a 99-ig, szóval az XP farmnak sem lesz értelme), a hibás rogue rendszerre épülő PvP nem igazán érdekelt eddig sem, ezután sem. Persze, jópofa egy-kétszer, de legtöbbször óvodás szint megy. Ha lesz klasszikus 4v4 (esetleg nagyobb) FPS multi jellegű, igazságos kompetitív játék a DZ-ben, akkor adok neki nagyobb esélyt.

Új hozzászólás Aktív témák