Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz vendingo #14717 üzenetére

Hidd el, hogy akik megmondják, hogy mi lesz, azok nem azok, akik fejlesztik a játékot, vagy nem is dizájnerek, hanem a pénzügy. Ki van ez számolva, hogy mi mennyibe kerül...
    Amit Maxtreme belinkelt nagyon érdekes dolog, és pont erről szól, hogy sokkal többe kerül megcsinálni a játékot normálisan (PC-re) mint amit hozna. És hát valljuk be nekik nem elég ha büszkék lehetnek magukra, hogy igen megcsináltuk, de akkor nem jön az elvárt nyereség.
    Szóval komolyabb statisztikával rendelkeznek ők, hogy 1-1 ilyen esetben mit is érdemes csinálni. Lapítani és lenyelni a büszkeség békát, vagy a pénzt belefeccölni, mert akkor többet tudnak kihozni belőle.

Jelenleg úgy tűnik, hogy nekik jobban megéri elveszíteni az embereket a csíterek miatt, mintsem áldozni egy korrekt játékra. Egyre többen abbahagyják, de kevesebb a kieső bevétel mint amit ráfordítanának.
    Ha tudtak volna tenni valamit a csíterekkel szemben, akkor már meg is tették volna, mert így sokan nem fogják megvenni az SP-t. 1 hónappal ezelőtt még fix SP vásárlónak tekintettem magam, de ma már nagyon kevés esélyt adok erre.
    Max ha megoldják, hogy legyen külön PvP és külön Pve DZ.

A magánvéleményem meg az, hogy vesszen meg az Ubi, kifizettem egy "halom" pénzt, és a DZ csak bosszantásra/idegelésre való, legszívesebben én is visszakérném a pénzt, de 285 óra után már nem biztos, hogy esélyes. :DDD

A DZ a csíterek miatt lassan kisebb eséllyel fog alapanyagot adni, mint ha körbejárom az egész területet ládát farmolni. Rohadt unalmas, de legalább fix, és lehet közben zenét hallgatni, ha már nagyon unatkozna az ember :)
    Nem beszélve arról, hogy tegnap kb 20 percig köröztünk a szerveren, és nem volt semmi, mert mindent kifarmoltak előlünk, ennyi idő alatt elég sok ládát ki tudtam volna nyitni az SP részen.

• vegitossj7

addikt

Ennek is van egy kiskapuja, mint a Fifánál. Ott pénzt lehet keresni, ha nagyban tolod sosem bannolnak, csak ésszel kell csinálni. De így is bannolnak ott rendesen, viszont ott pénzé lehet tenni a hack-elést és mocsok sokat vesznek. Ezért PC-n meg kb. mindenhol a top 5-ben mindig benne van a fifa. Ugyanez van a CS-nél is.

Itt ha meg tudnák csinálni (AH, valami bank, guild, pénzcsere), akkor nagyon megdobná az eladásokat az UBI-nak. Ez is egy ipar...

• [hun] warhea

tag

ki rakta vissza azt a franya tut a lemezjatszora??? :F

Raulblanco07:
    Van erre barmilyen vizualis megerosites, hogy meddig toltott fel? vagy csak a dpsbol latod?

Új hozzászólás Aktív témák