Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
válasz
velizare
üzenetére
Nem akarok I WIN gombot, ha ez jött le akkor félreértetted. Az se fáj,hogy más csinálja és én nem. Inkább ez a töketlenség, ami Ubi részről van, az zavar.
A játék számomra élvezhető,még úgy is hogy többnyire randomokkal megyek. Nincs gondom a mechanikával, azzal sem hogy a shotis oneshotol, de ne az legyen már az ultimate megoldás, hogy odadobok az ajtóba egy mobile covert és nem tud átszaladni a kismalac az ólajtón.
Lehet amúgy,hogy én vagyok egy szőrszálhasogató pets, vagy túl sokat várok.
-
.LnB
titán
válasz
velizare
üzenetére
És azt sem szabad elfelejteni, hogy van egy bizonyos szint amitől fogva már nehéz fejlődni. Sokkal több belefektetett időt igényel. De! Én elég jelentős lemaradással, de lassacskán utolérem az átlag játékosokat. És mivel efelett belassul a fejlődés, úgy gondolom megállom most a helyemet, és semmi szégyenkezni valóm nincs. Csak ugye bele kell tenni azt az időmennyiséget. Az mindegy, hogy lassan, vagy gyorsan (1-2 hét alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest